Doliu în PDL Constanța

1907
Președintele Organizației Județene a Pensionarilor din cadrul PDL Constanța, Lucian Floarea, s-a stins din viață, sâmbătă, la București. El se afla internat în spital, unde suferise o intervenție chirurgicală, după ce a fost diagnosticat cu pancreatită acută.
Colegii din filiala constănțeană sunt șocați de cele întâmplate, deoarece liderul pensionarilor nu dădea semne că ar fi bolnav. Ei spun că Lucian Floarea era un om deosebit, un bun coleg și foarte muncitor.
El fusese ales președinte al pensionarilor din PDL Constanța la data de 2 aprilie. Alegerile s-au desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța. Pentru funcția de președinte, au candidat doi democrat-liberali: Lucian Floarea, care era președinte interimar al filialei de la malul mării, și Dumitru Preda. În urma voturilor liber exprimate, președinte a fost ales Lucian Floarea, care a primit astfel acceptul colegilor de a-și continua mandatul de patru ani. Scorul a fost unul foarte strâns, între cei doi candidați existând o diferență de patru voturi: 78 - 74.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.44 secunde