Chiru amenință:

"Bârfitorii din PDL riscă să fie excluși din organizație"

985
Președintele PDL Constanța, Gigi Chiru, a organizat, vineri, o conferință de presă. Vădit supărat de atitudinea unor colegi din filiala constănțeană, el și-a exprimat nemulțumirea față de atitudinea celor care "bârfesc pe la colțuri în încercarea de a destabiliza organizația".
Liderul constănțean a mai ținut să precizeze că toți cei din organizație care procedează în acest fel, vor fi sancționați fiind posibilă chiar excluderea lor din organizația de la malul mării.
"Referitor la declarațiile și bârfele pe la colțuri generate de excesul de personalitate și lipsa de rațiune a unor colegi, vreau să avertizez pe cei care aduc acuze organizației sau președintelui că acest lucru nu va fi tolerat, iar cei care fac jocul PSD riscă să se trezească în afara organizației", a declarat Gigi Chiru.
El a mai adăugat că, "cei nemulțumiți își pot spune problemele în interiorul partidului și nu pe la colțuri".
"Îi asigur pe colegii mei care fac acest lucru că nu vor rămâne nepedepsiți dacă nu încetează cu astfel de manifestări. Iau în calcul toate formele de sancționare, inclusiv excluderea din organizație", a mai precizat Gigi Chiru.
Întrebat la care colegi anume se referă, care sunt aceia care au deranjat conducerea filialei constănțene, președintele PDL Constanța nu a dorit să-i nominalizeze.
"Se știu ei prea bine, îi știți și dumneavoastră, nu vreau să dau nume acum. Sper să înceteze cu acest comportament pentru că vrem să facem treabă în partid", a mai spus Gigi Chiru.

"Organizația de la Constanța și-a câștigat respectul"
Pe de altă parte, în cadrul întâlnirii, Gigi Chiru, a făcut referire și la alegerile din cadrul Convenției Naționale a PDL care au avut loc săptămâna trecută la București.
Liderul constănțean a spus că organizația de la Constanța și-a câștigat respectul în urma Convenției de alegere a noului președinte, iar acest lucru va putea fi observat în maxim o lună de zile, fără a spune însă despre ce este vorba.
"Rezultatul alegerilor a fost unul previzibil. Organizația Constanța a reușit să-și impună respectul și să-și consolideze poziția prin atitudinea imparțială pe care a avut-o la Convenția Națională. Referitor la vorbele care circulă, pot să vă spun că nimeni nu va avea de suferit așa cum se vehiculează", a menționat Gigi Chiru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5726 secunde