Emil Banias pierde mandatul de consilier județean. Cine îi ia locul

316
Emil Banias pierde mandatul de consilier județean. Cine îi ia locul - aldeemilbanias1-1495976578.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții ALDE din Constanța s-au reunit, sâmbătă, în cadrul Delegației Permanente Teritoriale, întâlnirea fiind convocată de președintele interimar, deputatul Andrei Gerea.

În cadrul evenimentului, s-au validat deciziile privind sancționarea unor membri, precum și cea privind excluderea din partid a consilierului județean Emil Banias, fratele deputatului Mircea Banias, și el exclus din formațiunea politică.

În acest context, Emil Banias își pierde funcția din cadrul CJC, el urmând să fie înlocuit cu următorul candidat de pe lista de la alegerile locale de anul trecut, mai exact, Steluța Lebidov.

Drept urmare, ALDE a demarat procedura de vacantare a postului și urmează ca CJC să-l valideze pe noul consilier județean de la ALDE.

Totodată, au mai fost excluși din partid și alți membri, respectiv Bogdan Dicu și Dorin Opreanu.

În altă ordine de idei, în cadrul ședinței s-a dat vot pentru susținerea proiectului ALDE inițiat de vicepreședintele ALDE din CJC, Daniel Learciu, în domeniul sănătății, mai exact, realizarea unei structuri spitalicești în vederea tratării afecțiunilor oncologice pentru constănțeni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3063 secunde