Eugen Tomac anunță excluderea lui Cristian Diaconescu din PMP

305
1
Eugen Tomac anunță excluderea lui Cristian Diaconescu din PMP - xtomacexcludere-1648133541.jpg
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a anunţat, miercuri, excluderea din partid a fostului lider Cristian Diaconescu, menţionând că o decizie în acest sens a fost luată de Colegiul Naţional. Cristian Diaconescu spune că „aşa zisa mea excludere din PMP este nulă deoarece decizia a fost luată de o adunare de persoane nestatutar constituită, nerecunoscută de justiţie”.

„Colegiul Naţional al PMP a decis, astăzi, excluderea din partid a domnului Cristian Diaconescu. În PMP nu există decât o singură structură de conducere, aleasă democratic, şi care astăzi, în deplină legalitate, în acord cu statutul partidului nostru, cu un singur vot de abţinere, a decis să ne despărţim definitiv de fostul nostru coleg, domnul Diaconescu.

S-a încheiat o etapă, lucrurile sunt clare, începând de astăzi domnul Diaconescu nu mai este membru PMP. Înţeleg că are alte obiective politice, îi urăm succes, dar experienţa pe care am avut-o împreună este una regretabilă şi ea s-a încheiat astăzi”, a scris Eugen Tomac pe pagina de Facebook a partidului.

Cristian Diaconescu a scris, în replică, pe Facebook, că decizia este nulă deoarece a fost luată de o adunare de persoane nestatutar constituită, nerecunoscută de justiţie şi profund acţionată de interese personale care nu au legătură cu membrii PMP şi simpatizanţii acestuia.

Comentează știrea

fani
24 martie 2022
gargara

Tomac ,bun doar sa care diplomatul PSD istilor

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3132 secunde