Eugen Tomac anunță excluderea lui Cristian Diaconescu din PMP

240
1
Eugen Tomac anunță excluderea lui Cristian Diaconescu din PMP - xtomacexcludere-1648133541.jpg
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a anunţat, miercuri, excluderea din partid a fostului lider Cristian Diaconescu, menţionând că o decizie în acest sens a fost luată de Colegiul Naţional. Cristian Diaconescu spune că „aşa zisa mea excludere din PMP este nulă deoarece decizia a fost luată de o adunare de persoane nestatutar constituită, nerecunoscută de justiţie”.

„Colegiul Naţional al PMP a decis, astăzi, excluderea din partid a domnului Cristian Diaconescu. În PMP nu există decât o singură structură de conducere, aleasă democratic, şi care astăzi, în deplină legalitate, în acord cu statutul partidului nostru, cu un singur vot de abţinere, a decis să ne despărţim definitiv de fostul nostru coleg, domnul Diaconescu.

S-a încheiat o etapă, lucrurile sunt clare, începând de astăzi domnul Diaconescu nu mai este membru PMP. Înţeleg că are alte obiective politice, îi urăm succes, dar experienţa pe care am avut-o împreună este una regretabilă şi ea s-a încheiat astăzi”, a scris Eugen Tomac pe pagina de Facebook a partidului.

Cristian Diaconescu a scris, în replică, pe Facebook, că decizia este nulă deoarece a fost luată de o adunare de persoane nestatutar constituită, nerecunoscută de justiţie şi profund acţionată de interese personale care nu au legătură cu membrii PMP şi simpatizanţii acestuia.

Pagina a fost generata in 0.3013 secunde