Lupte / Preşedintele de onoare al AJL Constanţa, Gigi Pambuca, la Adunarea Generală Ordinară a federaţiei române

171
Lupte / Preşedintele de onoare al AJL Constanţa, Gigi Pambuca, la Adunarea Generală Ordinară a federaţiei române - 1-1648133171.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele de onoare al Asociaţiei Judeţene de Lupte (AJL) Constanţa, Gigi Pambuca, a participat, joi, 24 martie, la Adunarea Generală Ordinară a Federaţiei Române de Lupte (FRL), eveniment desfăşurat la sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

„A fost o reuniune bazată pe obiective comune de performanță, în care am pus la punct chestiuni administrative şi de selecţie pentru sezonul în curs”, a declarat preşedintele de onoare al AJL Constanţa, Gigi Pambuca.

Președintele FRL, Răzvan Pîrcălabu, alături de secretarul general Alin Grigore, a prezidat şedința Adunării Generale, în urma căreia s-a constatat că antrenorii structurilor afiliate sunt motivați pentru selecționarea și pregătirea copiilor pentru viitor.

„Conducerea Federatiei Române de Lupte este focalizată pe sprijinirea membrilor care exprimă dorință și profesionalism. Succes tuturor și îndeplinirea tuturor obiectivelor!”, au transmis reprezentanţii federaţiei.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Lupte 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1106 secunde