Lupte / România, rezultate excelente la Europenele de la Plovdiv. „E o schimbare vizibilă de atitudine!”

193
Lupte / România, rezultate excelente la Europenele de la Plovdiv. „E o schimbare vizibilă de atitudine!” - 1-1647351416.jpg

Articole de la același autor

România a încheiat Campionatul European de lupte seniori U23 de la Plovdiv (Bulgaria) cu rezultate excelente: cinci medalii, din care un titlu continental.

La greco-romane, Denis Mihai a deschis drumul către podium prin medalia de bronz obținută în cadrul categoriei 55 kg, în timp ce Vasile Cojoc (82 kg) s-a clasat pe locul cinci.

Luptele feminine au continuat prezențele pe podium: Andreea Beatrice Ana (55 kg) a devenit campioană europeană Seniori U23, făcând ca imnul României să răsune în sala de la Plovdiv. Au urmat-o alte două luptătoare: Roxana Amina Căpezan (65 kg) și Larisa Maria Nițu (72 kg), medaliate cu argint. Ferent Beatrice (cat. 53 kg) a încheiat întrecerea europeană pe locul cinci, iar România s-a clasat astfel pe un loc șase pe națiuni, la lupte feminine.

Luptele libere au mai adus României o medalie de argint, obținută de sportivul Krisztian Biro (74 kg).

„Toate aceste medalii sunt concluzia clară că asistăm la o schimbare vizibilă de atitudine și că sportivii români au dat dovadă de ambiție, luptând de la egal la egal cu orice adversar. Speranța unui nou început de drum pentru luptele românești devine certitudine și suntem convinși că munca susținută va corecta și alte aspecte în viitorul apropiat. Felicitări tuturor medaliaților, antrenorilor și staff-urilor tehnice pentru aceste performanțe!”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Lupte.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Lupte / UWW / United World Wrestling 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3215 secunde