Lupte / Au terminat turneul cu fruntea sus! Krisztian Biro, medaliat cu argint la Europenele de la Plovdiv

127
Lupte / Au terminat turneul cu fruntea sus! Krisztian Biro, medaliat cu argint la Europenele de la Plovdiv - 1-1647248898.jpg

Articole de la același autor

Luptătorul român Krisztian Biro a cucerit medalia de argint la Campionatele Europene de seniori Under-23 de la Plovdiv (Bulgaria), stilul lupte libere.

În limitele categoriei 74 kg, Biro a trecut în preliminarii de Vasile Diacon (Rep. Moldova), în sferturi s-a impus în faţa lui Balint Nemes (Ungaria), în semifinale l-a învins pe Dimităr Atanasov Anghelov (Bulgaria), însă a cedat în finală, 1-8, în faţa puternicului Djabrail Gadjiev, din Azerbaidjan.

„Felicitări, Krisztian, felicitări antrenorilor Csaba Fazakas și Boris Sava, staff-ului tehnic și antrenorilor care au contribuit la descoperirea și pregătirea lui!

România încheie Campionatul European U23 de la Plovdiv cu fruntea sus!”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Lupte.

Delegaţiei României şi-a trecut în palmares cinci medalii la Europenele de la Plovdiv: una de aur - constănţeanca Andreea Beatrice Ana (cat. 55 kg), trei de argint - Roxana Căpezan (cat. 65 kg), Maria Larisa Niţu (cat. 72 kg) şi Krisztian Biro (cat. 74 kg, lupte libere) şi una de bronz - Denis Florin Mihai (cat. 55 kg, greco-romane).

Foto: Facebook / Federaţia Română de Lupte 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4036 secunde