Expert Forum lansează o campanie de informare pentru alegători

378
Expert Forum lansează o campanie de informare pentru alegători - expert-forum-1706271775.jpg

Articole de la același autor

Expert Forum lansează o campanie pentru alegători - #votcorect2024 - ce urmăreşte informarea acestora despre regulile de votare la toate tipurile de alegeri de anul acesta şi oferirea de asistenţă acolo unde este nevoie.

Potrivit unui comunicat transmis redacției, o primă componentă a campaniei este reprezentată de o serie de materiale informative comparative, în care se arată cum se aplică regulile diferit la fiecare tip de scrutin, iar prima temă aleasă este unde se votează în funcţie de domiciliu/reşedinţă.

''Un aspect important legat de acest subiect pe care îl subliniem este reglementarea introdusă în 2023, prin care alegătorii care doresc să voteze la adresa de reşedinţă la locale trebuie să îşi stabilească reşedinţa în localitatea respectivă cu cel târziu şase luni înaintea de data votării. Vom publica seria de materiale informative la https://expertforum.ro/alegeri2024'', anunţă Expert Forum.

Pe parcursul anului, EFOR va furniza informaţii specifice pentru fiecare tip de alegeri prin portalul www.votcorect.ro, iar pentru alegerile europarlamentare va fi lansat site-ul în luna februarie, mai arată sursa citată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6176 secunde