Colegiul Medicilor Stomatologi din Constanța nu și-a putut alege conducerea. Iată care este motivul amânării!

3372
Colegiul Medicilor Stomatologi din Constanța nu și-a putut alege conducerea. Iată care este motivul amânării! - fondcolegiulstomatologilor169980-1700474929.jpg

Articole de la același autor

Alegerile pentru desemnarea membrilor biroului executiv al Colegiului Medicilor Stomatologi Constanța din data de 19 noiembrie au fost amânate. Comisia electorală a Colegiului Medicilor Stomatologi Constanța s-a întrunit în data de 19.11.2023, ora 17, la sediul CMS Constanța, cu ocazia primei ședințe a membrilor Consiliului Colegiului Teritorial Constanța, având pe ordinea de zi alegerea Biroului Executiv (BEX) al CMS Constanța. Cvorumul nu a fost complet, iar prin urmare procesul de votare nu s-a mai organizat.

Comisia electorală locală a înregistrat, pentru aceste alegeri, candidaturile a nouă medici, respectiv Maria Claudia Albu, George Anastase, Daniela Bică-Sintea, Raluca Briceag, Steliana Gabriela Butiuc, Aurelia Caraiane, Crina Consuela Miu, Cristina Nucă și Cristian Florin Zahariuc.
La momentul când trebuia să înceapă ședința, dr. Răzvan Ungureanu, care făcea partea din cei 19 membrii validați să voteze, se afla în tren, în drum spre Constanța. La un moment dat, acesta și-a anunțat colegii că trenul are 30 de minute întârziere. Invocând faptul că merg să îl întâmpine la gară pe colegul lor, George Anastase, Daniela Bică-Sintea, Crina Consulea Miu, Cristian Florin Zahariuc și Alexandru Pavel au părăsit împreună sediul Colegiului Medicilor Stomatologi Constanța și nu au mai revenit pentru a participa la procesul de vot planificat pentru ora 18.00.
În această situație, comisia electorală locală a decis amânarea cu o oră a procesului de votare, respectiv pentru ora 19, pentru a se putea întruni condițiile de cvorum, dacă s-ar fi prezentat și dr. Răzvan Ungureanu.
În schimb, la ora 19.00, din cauza absenței de la vot a celor șase membri ai consiliului teritorial menționați, precum și a dr. Alma Vasiliu, la vot au fost prezenți doar 12 membri din totalul celor 19 validați de Comisia Electorală Centrală. În acest context, s-a constatat lipsa cvorumului și alegerile au fost amânate.
La momentul actual, data la care vor avea loc alegerile din nou nu este cunoscută. Se așteaptă ca, în următoarea perioadă, comisia electorală centrală să stabilească ziua și să o comunice.
„Încă nu s-a stabilit data când vor avea loc din nou alegerile, nu se știe absolut nimic. În momentul în care vom fi anunțați, vom publica și noi pe site convocatorul. În cazul neîntrunirii cvorumului, alegerile se amână, se comunică situația comisiei electorale centrale și dumnealor vor stabili o dată ulterioară. Nu ne așteptam. E normal ca, atunci când ești ales, votat de 500 de oameni, să vii la ședință. Eu nu pot să comentez mai mult, că trebuie să fiu imparțială”, ne-a declarat președintele comisiei electorale a CMS Constanța, Cristina Pușcașu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.53 secunde