X

Sorin Grindeanu ridică semne de întrebare privind comasarea alegerilor. "Nu cred că ar fi constituțional"

123
Sorin Grindeanu ridică semne de întrebare privind comasarea alegerilor.
Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu spune că orice lucru care ar duce la o anumită simplificare, atâta vreme cât respectă legea, este binevenit. El afirmă că are semne de întrebare că ar fi constituțională comasarea alegerilor de anul viitor.

„În acest moment, eu am semne de întrebare că ar fi constituțională, dar nu sunt un specialist în drept constituțional, din contră, nu vreau să mă pronunț. Nu e o decizie luată, sigur, anul 2024 este un an în care vom avea multe rânduri de alegeri, vom avea europarlamentare, locale, generale și prezidențiale. Eu cred că la finalul anului 2024 o să fim cam sătui, așa, de pus ștampile și atunci orice lucru care ar duce la o anumită simplificare, atâta vreme cât respectă legea, eu cred că este binevenit”, spune Sorin Grindeanu, scrie stiripesuse.ro.

Liberalii susțin comasarea alegerilor. De asemenea, președintele Klaus Iohannis spunea joi că ar fi posibil, din punct de vedere constituțional, ca alegerile de anul viitor să fie comasate: „Patru rânduri de alegeri complicate sunt problematice. Ne-am afla permanent într-o competiție electorală, cu certuri la televizor”.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5728 secunde