Grindeanu: Companiile din subordinea Ministerului Transporturilor şi-au anunţat intenţia de a-şi muta conturile la o bancă românească

236
Grindeanu: Companiile din subordinea Ministerului Transporturilor şi-au anunţat intenţia de a-şi muta conturile la o bancă românească - image202207272570167441soringrin-1670928416.jpg

Articole de la același autor

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), dar şi alte companii din subordinea Ministerului Transporturilor şi-au anunţat intenţia de a-şi muta conturile de la băncile austriece la CEC, pentru că au găsit condiţii mai bune, a declarat, marţi, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, scrie Agerpres.


"Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere şi-a anunţat o anumită intenţie de o a face şi ştiu că vor face, mi-au spus şi mie. Şi nu doar CNAIR. Am fost anunţat că şi alte companii aflate în coordonarea Ministerului Transporturilor, fie că vorbim de Portul Constanţa, fie că vorbim de Aeroportul din Bucureşti şi toate celelalte, pentru că au găsit condiţii mai bune la CEC. O explicaţie cât se poate de simplă", a spus Grindeanu la recepţia lucrărilor la staţia de metrou Tudor Arghezi.


El a subliniat că această mutare nu se va întâmpla rapid, dar companiile care aveau conturi la băncile austriece au anunţat că vor face toate diligenţele în acest sens.


"Am fost anunţat ca ministru. Şi nu doar CNAIR. V-am spus, şi CFR-ul a luat această decizie, tot ceea ce ţine de CFR, şi Administraţia Porturilor Constanţa şi Aeroporturile, cei care au aveau anumite conturi la aceste bănci m-au anunţat că vor face toate diligenţele. Nu e o chestiune care să se întâmple foarte rapid, dar toţi au luat această decizie de a se muta la o bancă românească. Eu cred că e bine, având şi condiţii mai bune", a precizat ministrul, subliniind că el nu are conturi la bănci austriece, citează Agerpres.


O serie de companii şi-au anunţat în ultimele zile intenţia de a-şi muta conturile de la băncile austriece, în urma votului negativ dat de Austria în privinţa aderării României la spaţiul Schengen. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5118 secunde