Sorin Grindeanu, împotriva majorării indemnizaţiilor pentru demnitari

292
Sorin Grindeanu, împotriva majorării indemnizaţiilor pentru demnitari - grindeanudorinta-1663850540.jpg
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat joi că speră ca în Camera Deputaţilor să fie respinsă propunerea legislativă, adoptată de Senat, de majorare a indemnizaţiilor demnitarilor.

„Fiind parlamentar, am o părere proastă (despre votul senatorilor pentru majorarea indemnizaţiilor, n.r.). Sper ca în Camera Deputaţilor să se revină şi să fie respinsă propunerea Senatului. Eu zic că indemnizaţia pe care o avem acum este absolut decentă. Vorbesc în numele meu. Nu există motive să fie crescută”, a afirmat Sorin Grindeanu.

Grindeanu a adăugat că pentru el a fost o surpriză votul de miercuri din Senat, dar Camera Deputaţilor este decizională şi a discutat cu liderul Grupului deputaţilor social-democraţi, Alfred Simonis, în acest sens.

„Aţi văzut şi decizia anunţată de PSD. Sunt convins că a fost o greşeală ceea ce s-a întâmplat miercuri în Senat, iar Camera Deputaţilor va repara această greşeală”, a spus prim-vicepreşedintele PSD.

Plenul Senatului a adoptat, miercuri, cu 92 de voturi pentru, 22 împotrivă şi patru abţineri, un proiect legislativ prin care demnitarii şi aleşii locali urmează să primească indemnizaţii mărite. Senatul este prima Cameră legislativă sesizată în acest caz, votul final urmând să se dea în Camera Deputaţilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2912 secunde