Târziu: AUR vrea să câştige toate alegerile din 2024, cu majorităţi absolute

291
Târziu: AUR vrea să câştige toate alegerile din 2024, cu majorităţi absolute - tarziu-1701517857.jpg

Articole de la același autor

Preşedinte Consiliului Naţional de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia că formaţiunea politică şi-a propus să câştige toate alegerile care vor avea loc în 2024, victoria însemnând nu doar primul loc, ci să aibă şi majoritatea.

"Ţinta noastră este să obţinem din partea majorităţii românilor care vin la vot învestitura pentru a veni la conducerea treburilor statului, pentru că deja este foarte târziu în opinia noastră şi dacă mai întârziem s-ar putea să nu mai fie nimic de reparat. Este un ceas greu al istoriei pe care îl simţim cu acuitate şi pe care vrem să-l trecem cu cea mai mare responsabilitate, prin tot ceea ce vom face şi de aici înainte, urmărind să arătăm românilor că suntem buni şi pentru guvernare, nu doar pentru opoziţie", a afirmat Claudiu Târziu.

El a susţinut că această ţintă, de obţinere a unor majorităţi absolute, este una realistă, "în măsura în care majoritatea covârşitoare a românilor reclamă faptul că au fost înşelaţi pe rând de toate partidele care au guvernat România, reclamă că duc o viaţă extrem de grea şi reclamă că nu mai au un orizont în România".



sursa foto: G4Media


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8273 secunde