Live Text Probleme de interes local și național, dezbătute de membrii partidului AUR Constanţa

1427
Probleme de interes local și național, dezbătute de membrii partidului AUR Constanţa - img20231116wa0023-1700136839.jpg

Articole de la același autor

În aceste momente, partidul AUR, filiala Constanța, organizează o conferință de presă în cadrul căreia se vor dezbate probleme de interes local și național.

Evenimentul are loc la sala de conferințe a Restaurantului Colonadelor. La conferință participă Ramona Ioana Bruynseels, președinta Organizației de Femei a Partidului AUR, avocat Nicolae Vlahu, candidat din partea AUR Constanța la alegerile europarlamentare, deputatul AUR Dănuț Aelenei, coordonatorii AUR Cumpăna și Eforie, Marius Bolboașă, respectiv Vasile Balmuș, și avocat Dumitru Bădrăgan, purtător de cuvânt AUR Constanța.


Ramona Ioana Bruynseels: Constanța este un județ de care sunt foarte apropiată. Am venit la Constanța pentru că astăzi avem un eveniment foarte important. Avem foarte multe femei în partidul nostru. Referitor la temele conferinței, săptămâna aceasta partidul nostru a dat curs unui act de unire. Au venit alături de noi mai multe personalități și alianțe. Vrem să vă transmitem că 2024 este anul în care AUR poate să schimbe cu adevărat România. Dar pentru a ajunge la guvernare trebuie să avem 50% plus 1 din voturi. Veți regăsi alături de noi personalități precum Mohammed Murad. Noi nu ținem cont de diferențe de etnie și așa mai departe. Toți cei care vor să contribuie la acest lucru sunt așteptați la masa noastră. Noi îi dorim alături de noi doar pe cei care muncesc. Toti acești oameni sunt rugați să obțină rezultate în activitatea lor.


Dănuț Aelenei: Marți în Senat s-a discutat legea pensiilor, care de fapt nu rezolvă nicio problemă, populistă, inechitabila și împotriva românilor. Guvernul când a implementat această lege nu s-a uitat la acest sac care este bugetul. Nu se ține cont de valoare coșului zilnic. Este profund inechitabil calculul făcut de către Ciolacu și cei care îl înconjoară. Această creștere a prețurilor la energie a generat o criză profundă în economia românească. Dacă nu se rezolvă prețul energiei, în fiecare an ne vom confrunta cu aceeași problemă. Crescând prețul energiei a crescut și prețul la bunurile de consum și cel al vieții românilor. Se mai propune creșterea vârstei de pensionare a femeilor. Noi nu suntem de acord cu așa ceva. Cei care muncesc din greu eu cred că nici până la 60 de ani nu pot să muncească. Pensiile speciale sunt un subiect inabordabil pentru coaliția actuală. Putem să vorbim despre o pensie corectă care să țină cont de valoarea coșului zilnic.


Nicolae Vlahu: În vreme ce PSD și PNL se laudă cu legea pensiilor, se mărește și povara prețurilor la căldură. Ne îndreptăm cu pași rapizi spre sărbători. Nu doar carnea de porc s-a scumpit, ci și legumele cu 10% și toate produsele de pe rafturile magazinelor.


Marius Bolboașă: M-am înscris în AUR în 2020, am îmbrățișat cei patru piloni ai AUR. Ca locuitor al comunei Cumpana, m-am săturat de asa numitele promisiuni oarbe ale celor care pretind că și le-au îndeplinit. La Cumpăna AUR a ieșit pe locul 2, a fost o campanie scurta, dar rezultatul mi-a dat încredere și am avut lângă mine oameni asumați.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.2727 secunde