Femeile liberale continuă și în 2013 proiectele în sprijinul familiei

194
Biroul Permanent Central și Delegația Permanentă a Organi-zației Femeilor Liberale s-au reunit, zilele trecute, la Palatul Parlamen-tului. Pe lângă conducerea centrală a partidului, din partea Filialei OFL Constanța, la Delegația Permanentă a OFL a participat și prof. univ. dr. Doina Carp, președintele Organizației Județene Constanța a Femeilor Liberale.


În aceste ședințe, liberalele au analizat situația politică, precum și rezultatele alegerilor parlamentare din decembrie 2012. S-a prezentat raportul de activitate pentru anul anterior, și, de asemenea, s-a propus, discutat și aprobat programul de activități pentru anul acesta.

Legat de acest eveniment, Doina Carp a declarat faptul că, și implicarea femeilor liberale în campaniile electorale din 2012 a contribuit la succesul electoral al USL, care a închis toate colegiile din județul Constanța.

De altfel, la alegerile locale ambele liste de consilieri ai PNL au debutat cu doamne, respectiv cu Ana Marcu pentru Consiliul Local al orașului Constanța și Doina Carp pentru Consiliul Județean. Din păcate, nu a existat niciun candidat din partea OJFL Constanța la alegerile generale, motiv pentru care PNL Constanța nu are niciun parlamentar din Organizația Femeilor Liberale Constanța.

"În anii trecuți, unul din cele mai importante obiective asumate de femeile liberale a vizat grija pentru sănătatea familiilor din România. Pentru anul în curs, Organizația Femeilor Liberale va continua activitățile politice care vizează promovarea femeilor și susținerea performanței profesionale a doamnelor liberale", a declarat Doina Carp. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Septembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Liberalii i-au "furat" Colegiul lui Tusac
Pagina a fost generata in 0.3178 secunde