Femeile social-democrate din Constanţa, alături de vârstnici şi de persoanele defavorizate

237
Femeile social-democrate din Constanţa, alături de vârstnici şi de persoanele defavorizate - femei-psd-1702815610.jpg

Articole de la același autor

Organizaţia Judeţeană de Femei Constanţa este şi în acest an alături de persoanele vârstnice, care nu au o situaţie financiară prea bună, sau de persoanele cu dizabilităţi.

Anul acesta campania de ajutorare se numeşte „Din suflet pentru români”. Din dorinţa de a oferi un strop de fericire și lumină în sufletele bătrânilor lipsiți de grija unei familii, reprezentantele Organizației Județene de Femei Constanța a Partidului Social Democrat vor merge cu daruri pentru persoanele vârstnice aflate în centrele de bătrâni din Constanta, Poarta Albă și Negru Vodă din județul Constanța.

Luni, 18 decembrie 2023, un număr de aproximativ 550 de bătrâni vor primi în dar produse alimentare tradiționale de Crăciun.

Este vorba despre carne de porc care provine de la animale crescute bio, în gospodăriile din localităţile judeţului Constanţa, cozonac, portocale, suc, dulciuri, precum şi articole pentru sezonul rece, cum ar fi

ciorapi şi căciuli. Aşadar, luni la ora 10:00 cadourile vor ajunge la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Constanţa, la 11:30 se va merge la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă din comuna Poarta Albă, iar la ora 13 reprezentantele Organizaţiei Judeţene de Femei Constanţa PSD vor merge la Centrul de Îngrijire și Asistență „Sf. Andrei”, Centrul de Îngrijire și Asistență „Armonia” și Centrul de Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități ( CAbR) „Sf. Luca” din orașul Negru Vodă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2907 secunde