Vasile Dîncu, de la PSD, după declarațiile lui Rareș Bogdan: Liberalii au un dublu discurs

947
Vasile Dîncu, de la PSD, după declarațiile lui Rareș Bogdan: Liberalii au un dublu discurs - vasile-dincu-1700132725.jpg

Articole de la același autor

Senatorul PSD Vasile Dîncu acuză liberalii că au un dublu discurs, după ce prim-vicepreşedintele PNL, Rareș Bogdan, a spus că guvernarea alături de PSD a devenit „insuportabilă”, iar dacă ar fi după el, s-ar rupe Coaliția. Dâncu a declarat, la Digi24, că liberalii nu o să iasă de la guvernare pentru că ar pierde multă influență politică.

Vasile Dîncu susține că Partidul Național Liberal întâmpină dificultăți după scorurile slabe din sondaje, iar asta îi determină, spune el, să aibă un dublu discurs prin care încearcă o repoziționare politică.

„Eu nu cred că se rupe nicio Coaliție pentru că aceste declarații ale unor lideri PNL apar doar în fața microfoanelor. Nu am auzit niciodată vreo critică în ședințele Coaliției de guvernare, nu am auzit astfel de lucruri în general. Toți liberalii au fost de acord cu propunerile noastre, ba chiar propunerile pe care le acuză ei sunt propunerile propriului ministru, ale domnului Boloș. Liberalii au un dublu discurs, e adevărat în aceste zile ei au și dificultăți, au început mișcări de primari care îi părăsesc în acest moment, au și o problemă de lider pentru că nu au un prezidențiabil care să fie foarte puternic și pe care să se bazeze, în sondaje sunt pe locul 3 după PSD și AUR”, a mai spus senatorul Vasile Dîncu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6133 secunde