Florin Cîţu: "PNL a arătat că niciodată oamenii din partid nu se cramponează de funcţii"

156
Florin Cîţu:
Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat marţi că miniştrii liberali sunt evaluaţi zilnic şi că ei nu se cramponează de funcţii.

„Evaluarea miniştrilor nu se face doar într-o singură zi, ea se face zilnic. Nimeni nu a vorbit de remaniere, eu vorbesc de evaluare, iar cei care trebuie să facă mai bine vor face mai bine. Toţi miniştrii PNL sunt evaluaţi şi acolo unde am ceva de spus le voi spune miniştrilor respectivi. Mă interesează să avem, cel puţin, reprezentanţii PNL în Guvern să îşi facă treaba cât mai bine, pentru că sunt acolo reprezentanţi ai PNL şi sunt în numele şi pentru cetăţeni. PNL a arătat că niciodată oamenii din PNL nu se cramponează de funcţii şi atunci când este nevoie şi dacă simţim că trebuie să facem o schimbare, o facem. Dar, repet, evaluarea nu are legătură doar cu ieri. Eu cred că toţi membrii PNL - nu cred, sunt sigur, aici nu există niciun dubiu - doresc binele PNL, eu nu cred că este un om în PNL care va spune că el se cramponează de funcţie. Astăzi, acum când vorbim, suntem în procedură de evaluare”, a afirmat liderul liberalilor, marţi, la Parlament.

Precizarea a venit în contextul în care s-a discutat despre o evaluare a miniştrilor Cabinetului condus de prim-ministrul Nicolae Ciucă, în cadrul coaliţiei de guvernare. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3963 secunde