Prim-ministrul Nicolae Ciucă: "Se analizează întreg pachetul de măsuri economice"

98
Prim-ministrul Nicolae Ciucă:
Premierul Nicolae Ciucă a declarat, marţi, că în prezent se analizează întreg pachetul de măsuri privind energia, combustibilii sau alimentele, însă nu a dorit să dea detalii pentru a nu oferi oamenilor aşteptări. Ciucă a precizat că săptâmâna viitoare reprezentanţii Comisiei Europene se vor afla la Bucureşti pentru a discuta despre accesarea fondurilor europene şi aplicarea măsurilor pentru populaţie şi economie, în actualul context.

„Săptămâna viitoare, după ce discutăm cu Comisia (Europeană) şi calibrăm, aliniem toate aceste măsuri, le vom comunica”, a afirmat Ciucă, înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL, care s-a reunit la Palatul Parlamentului.

El a precizat că, în prezent, se fac analize la nivelul fiecărui minister pentru identificarea măsurilor necesare.

„În acest moment, există la nivelul fiecărui minister analize prin care să putem să identificăm acele măsuri prin care să sprijinim populaţia vulnerabilă, să sprijinim economia, să sprijinim investiţiile. Toată lumea. M-am referit la populaţia vulnerabilă, pentru că ei sunt cei mai afectaţi. Am vorbit de economie, în economie lucrează toţi cetăţenii. Vorbim de investiţii, pentru că avem nevoie de investiţii. Este singura modalitate prin care noi putem să susţinem economic şi financiar tot ceea ce ne-am propus în programul de guvernare. Lucrăm cu Comisia Europeană. Săptămâna viitoare, reprezentanţii Comisiei Europene vor veni la Bucureşti, astfel încât să putem identifica acele linii prin care să putem să accesăm fondurile europene şi să aplicăm măsurile pe care Guvernul le ia”, a explicat prim-ministrul.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.9016 secunde