Florin Cîţu: "PNL nu va vota Guvernul Cioloş. Ne vom abţine"

253
1
Florin Cîţu:
Florin Cîțu, președintele PNL, a declarat marți dimineață că parlamentarii liberali nu vor vota nici în comisii, nici în plenul parlamentului miniștrii USR propuși de premierul desemnat Dacian Cioloș. El a mai spus că nu exclude varianta alegerilor anticipate și că PNL arată deschidere către USR: „Ce a fost în trecut a fost în trecut”.

„Decizia de vot a fost luată aseară în BEx - ne vom abține la voturile pentru candidaturile miniștrilor din acest guvern. Este decizia PNL în BEx de a fi prezenți, vom asigura cvorum, dar de a nu vota acest guvern”, a declarat Florin Cîțu marți, precizând că parlamentarii PNL se vor abține de la vot și în comisii, și în plen.

Președintele PNL a mai spus că este deschis pentru o reluare a discuțiilor cu USR.

„Noi arătăm aici maturitate, arătăm deschidere. Parlamentarii PNL nu se vor ridica din bancă și nu vor merge să pună bila împotriva acestui guvern, așa cum s-a întâmplat în partea cealaltă, deci arătăm că vrem să depășim acest moment. Ce a fost în trecut a fost în trecut, haideți să rezolvăm problema de mâine”, a mai spus Cîțu, arătând că, dacă și USR dovedește aceeași deschidere, discușiile între cele două partide se pot relua.

Pe de altă parte, liderul PNL nu a exclus nici varianta anticipatelor: „Toate soluțiile sunt pe masă”.

Comentează știrea

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6289 secunde