Gheorghe Hânsă: "Investițiile continuă la Cernavodă"

490
3
Gheorghe Hânsă:

Articole de la același autor

Primarul din Cernavodă, Gheorghe Hânsă, susține că anul 2015 a adus multă prosperitate în orașul pe care-l conduce.

"Finanțările obținute în ultimele 12 luni, atât de la Uniunea Europeană, cât și cele guvernamentale, confirmă acest lucru. Investițiile cu fonduri externe au început la Cernavodă, încă din toamna anului trecut, odată cu proiectul Aducțiune de apă de la mare adâncime de la Medgidia, prin intermediul RAJA, în valoare de peste șapte milioane de euro. Banii europeni au finanțat și proiectul ce a vizat Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Cernavodă, adică aproximativ 100 de mii de euro, încadrând orașul Cernavodă pe lista destinațiilor turistice din România", a explicat edilul din Cernavodă.

El a mai precizat că finanțările au continuat să curgă și în această vară, de data aceasta de la Ministerul Dezvoltării și Administrației Publice, fiind obținute peste 90 de miliarde lei vechi pentru subvenționarea a trei proiecte importante, respectiv, construirea unei grădinițe, programul local de creștere a performanței energetice și extinderea rețelei de termie în două etape.

Revenind la proiectul ce vizează construirea unei grădinițe, mai exact, Grădinița nr. 7 "La Balon", lucrările vor ajunge la valoarea de 200 de mii de lei plus 30% subvenție de la bugetul local. Lucrările se desfășoară și în acest moment, urmând a fi finalizate până la sfârșitul anului. Scopul acestui proiect este de a finaliza construcția unei grădinițe moderne în Cartierul Nou al orașului, unde nu mai există nicio altă instituție de învățământ preșcolar. 

Comentează știrea

dad
6 noiembrie 2015
zzzz

Adica 100k euro a costat baraca aia!???am inebunit cu toti...

Ceratean
6 noiembrie 2015
Investitii

Cat de tiran poate sa fie omul acesta a tras termie doar pana la el la vila, si.a vazut visul cu ochii, ce investitii a facut in cernavoda, NIMIC, gradinita este construita de de cel putin 5 ori in 3 ani, iar cu Raja contractul este de cel puti 7 ani si platim apa ca la Bucuresti... unde este DNA.ul sa.i vetifice? Apa este o resursa naturala GRATUITA pentru toti locuitorii planetei, noi trebuie sa platim pentru finantare de campanii electorate mascat.

Calatorul
6 noiembrie 2015
Centru de informare

Sa vedeti de acu turisti in Cernavoda... 100000 €? Foisorul ala?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3481 secunde