Guvernul PONTA III a trecut de Parlament

158
8
Guvernul PONTA III a trecut de Parlament - 6552271mediafaxfotoandreeaalexan-1393951309.jpg

Articole recomandate

GUVERNUL PONTA III a fost votat, în această seară, de 346 de parlamentari. 192 de parlamentari au votat "împotrivă". Pentru validare erau necesare minimum 288 de voturi.




Comentează știrea

Rares
5 martie 2014
Demisia

Actulalul guvern ar trebui sa-si prezinte demisia de urgenta! este un guvern fara nici un gram de legitimitate si bun simt! Acest guvern in care este si UDMR prezent ne demonstreaza faptul ca ponta este dispus sa calce in picioare orice simt de raspundere!

Richard Popescu
5 martie 2014
Tristete

Toate aceste intelegeri pleaca de la PSD, un partid de manipulatori si oportunisti. Ei creeaza exact aceleasi probleme ca si Basescu. Tot o apa si un pamant!

Sonia Blade
5 martie 2014
pix si foaie pt demisia lui PONTA

Do you hear this, O parte din vină o purtăm noi, Ei doar au profitat, de turma de oi Și și-au făcut de cap și-au bătut joc de noi Poza cu PONTA să puneți pe mașina de gunoi.

patrick
5 martie 2014
aceeasi mizerie

Draga domnule Ponta,am auzit despre tine cum ca esti hot si esti pe blat cu Basescu huaaa

Bogdan1
5 martie 2014
jos PONTA!

Guvern ilegitim, prim-ministru plagiator si oportunist! DEMISIA!

Sorana
5 martie 2014
Demisia

Ponta ar trebui sa demisioneze.Desi se erijeaza acum in mare luptator impotriva lui Traian Basescu,fapte demonstreaza ca Victor Ponta nu doar ca aplica acelasi metode abuzive,dar le si perfectioneaza.Noul guvern este ilegitim,format prin actiuni similare cu cele ale lui Train Basescu in 2009,cu miza de MAI in an electoral si politic.

beatrice
5 martie 2014
!

Ponta ar trebui sa demisioneze!!!Faptele sale demonstreaza ca aplica aceleasi metode abuzive,ca si Basescu! Nu respecta decizia cetatenilor!!!Noul guvern este ilegitim, format prin actiuni similare cu cele ale lui Basescu in 2009,cu miza pe MAI in an electoral!!!Asa-zisa continuare a programului USL este o ipocrizie! ! !

Iulia
5 martie 2014
ha

Vechiul program de guvernare apartine unor formatiuni politice ce nu mai formeaza structura actuala a Guvernului. Potrivit Constitutiei, in momentul in care se modifica structura guvernamentala, este nevoie de asumarea unui nou program de guvernare.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8382 secunde