Îmbrânceli la mitingul pentru susținerea lui Traian Băsescu, de la Iași

320
Îmbrânceli la mitingul pentru susținerea lui Traian Băsescu, de la Iași - basescu2-1342869715.jpg
Jandarmii au intervenit, astăzi, în Piața Palatului Culturii din Iași, unde are loc mitingul PDL, pentru a aplana un conflict între susținători ai lui Traian Băsescu și un grup de aproximativ 30 de revoluționari care cer demiterea președintelui suspendat.
În mulțimea adunată în Piața Palatului Culturii din Iași, la mitingul PDL, și-a făcut apariția și un grup de aproximativ 30 de revoluționari care au o pancartă de mari dimensiuni pe care scrie "Da, demitere". Ei au scandat "Jos Băsescu" și au avut schimburi de replici cu susținătorii președintelui suspendat, jandarmii intervenind între cele două grupuri, pentru aplanarea scandalului.

Și la începutul mitingului, înaintea sosirii liderilor PDL, mai mulți pensionari susținători ai USL și răspândiți în mulțime s-au luat la ceartă cu susținătorii președintelui suspendat, unul dintre aceștia fiind bruscat și părăsind piața la scurt timp.

Aproximativ 10.000 de persoane participă, astăzi, la mitingul PDL în Piața Palatului Culturii din Iași, unde a ajuns și președintele suspendat Traian Băsescu, alături de liderii democrat-liberali și de fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, toți îmbrăcați în cămăși albe.

Pe scena din Piața Palatului Culturii din Iași au urcat liderii PDL Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Sever Voinescu, Cristian Preda, Teodor Paleologu, Monica Macovei, alături de fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu și de Mihail Neamțu, toți în cămăși albe, iar într-un cort amenajat în spatele scenei se află Traian Băsescu, îmbrăcat în tricou albastru.

Oamenii poartă pancarte cu mesaje precum "Jos Ponta", "Băsescu, suntem cu tine". Un bătrân are o pancartă pe care sunt scrise "soluțiile de vot": "1 - neprezentarea la vot până la ora 19.00, urmărim sondajele de opinie; 2 - prezentare la referendum după ora 19.00, votând «nu» dacă până atunci au votat peste 9 milioane de oameni".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.375 secunde