Începe distribuția pachetelor pentru pensionarii din Constanța

742
3

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Constanța vor începe de săptămâna viitoare, distribuția pachetelor cu alimente către pensionarii din Constanța. 

Mai exact, oamenii își vor putea ridica pachetele mult așteptate începând de luni, 10 iunie. 

În urmă cu o lună, primarul Constanței, Radu Mazăre, a anunțat că pensionarii și persoanele defavorizate nu vor primi pachete de Paște, ci după sărbători dar a dat asigurări că ele vor fi distribuite în continuare.

La timpul respectiv, el a explicat că pachetele nu se pot da de sărbători deoarece bugetul municipal a fost adoptat destul de târziu anul acesta. Mazăre a adăugat că, din aceste considerente, încă nu se terminaseră procedurile de licitație și achiziție pentru produsele din pachete. În acest moment, angajații primăriei au finalizat toate etapele procedurii, astfel că pensionarii pot sta liniștiți până la sfârșitul acestui an. 

Comentează știrea

Hanibal
4 iunie 2013
sacosele electorale

Cand oamenii sunt saraci , este mai usor sa le cumperi demnitatea . Celor infometati le vine grau sa nu-si vanda voturile pentru o punga cu alimente , asa dupa cum functionarilor cu salarii mici le este greu sa reziste tentatiei de a lua mita .Pe buna dreptate cetatenii care suporta cheltuielile cu aceste sacose ca si cu celelalte gratuitati , isi pot pune problema ,de ce nu se face o verificare serioasa a celor care trebuie sa fie ajutati , dar nu cu sacose ci cu ajutorul social care ar putea fi majorat . In felul acesta cetatenii care au nevoie de ajutor nu vor mai suporta umilinta de a sta la cozi si nici noi nu vom mai fi nevoiti sa-l vedem pe dl primar pozand in mare binefacator al cetatenilor saraciti de PSD cu ajutorul celorlalte partide .Nu se vrea dintr-un singur motiv : sistemul actual este aducator de voturi .

Cristobal
4 iunie 2013
Pomeni

Nene Hanibal suntem un oras de POMANAGII, pe nenoricitiii Constantei ii cumpara Mazare cu pui,pe demnii Constantei ii tine acasa LENEA si NEPASAREA. Asta-i democratia in Constanta. MILOGII decid soarta.

Miruna
4 iunie 2013
iar se lauda cu pomeni si ajutoare date DIN TAXELE SI IMPOZITELE CELORLALTI CONSTANTENI,pe care ii ignora cu desavarsire asa cum ignora tinerii orasului,pt a da doar bosorogilor senili care il voteaza

iar se lauda cu pomeni si ajutoare date DIN TAXELE SI IMPOZITELE CELORLALTI CONSTANTENI,pe care ii ignora cu desavarsire asa cum ignora tinerii orasului,pt a da doar bosorogilor senili care il voteaza

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Mai 2013
Stire din Social : Se ieftinesc biletele RATC!
Pagina a fost generata in 1.0942 secunde