"Liste separate la europarlamentare pe program comun al Uniunii"

127

Articole de la același autor

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, ieri, că în protocolul USL va fi prevăzută candidatura pe liste separate la europarlamentare dar cu un program comun al candidaților, precum și constituirea unei echipe pentru prezidențiale care să pună la punct proiectul candidatului USL. 

Liderul PNL a afirmat că în protocolul USL va fi clarificat regimul participării la alegerile europarlamentare, unde formațiunile parte a alianței vor merge pe liste separate, dar va exista un program comun.

"La europarlamentare vom candida fiecare dintre partide pe propriile sale liste, ceea ce însă nu va exclude o declarație comună, un angajament comun, un program comun ale europarlamentarilor noștri, un program de acțiune în Parlamentul European în interesul României și în convergență cu proiectul de țară și cu programul de guvernare al USL", a declarat Antonescu, ieri, după ședința USL.

În ceea ce privește alegerile prezidențiale, liderul PNL a precizat că este menținut angajamentul unui candidat comun al USL, fiind adăugată prevederea pentru constituirea unei echipe mixte a USL care să pună la punct proiectul prezidențial.

"Asta nu înseamnă doar o pregătire de campanie, alegerile sunt abia peste un an și jumătate, asta însemnând construirea unui proiect care să fie coerent, convergent și cu programele de guvernare și cu toate obiectivele de țară pe care USL le-a angajat în fața alegătorilor", a mai spus Antonescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4908 secunde