Iohannis: "Nu voi candida la președinție. Antonescu este candidatul PNL"

506
42
Iohannis:

Articole recomandate

Prim-vicepreședintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, ieri, că nu va candida la alegerile prezidențiale, fiind "undeva pe la coada clasa-mentului"  în intențiile de vot ale românilor, chiar dacă are "un procent relativ mare la încredere", candidatul partidului fiind Crin Antonescu.
"Nu se întâmplă acest lucru. Una la mână, sondajele, după părerea mea, nu vor arăta acest lucru, doi la mână, eu nu-mi doresc acest lucru. Candidatul PNL pentru președinție este clar Crin Antonescu, pe care-l voi sprijini și care va fi președintele României", a declarat Iohannis.
Întrebat ce va face dacă îi vor cere colegii din PNL să candideze pentru Președinție, Iohannis a răspuns: "Nu mi se va cere și nu voi candida".
Iohannis a precizat că trebuie făcută distincția între intenția de vot a românilor și încrederea pe care aceștia afirmă că o au în-
tr-un politician.
"Nu contează nivelul de încredere în politi-cianul respectiv, ci intenția de vot. Pe intenție de vot domnul Antonescu stă bine, iar eu sunt undeva pe la coada clasamentului, chit că am un procentaj relativ mare la încredere. Nu e niciun paradox și acest lucru nu se va schimba semnificativ", a mai spus Iohannis.




Comentează știrea

42 comentarii. Pagina 1 din 5. Click pe pagina dorită : 1 2 ...5 
emil
14 martie 2014
Crin

Prin iesirea de la guvernare si prin demisia din functia de presedinte al Senatului, Antonescu a aratat cine e dispus de sacrificii pentru Romania. Johannis a inteles ca Antonescu este capabil sa devina un simbol si sa reprezinte o institutie. La alegerile prezindentiale din 2014, romanii vor trimite la Cotroceni un altfel de presedinte: Crin Antonescu.

Mihai
14 martie 2014
Antonescu Presedinte!

Antonescu si-a dat demisia si a demonstrat ca e dispus la sacrificii pentru romania. Impreuna cu Johanis, Antonescu este capabil sa devina un simbol si sa devina un Presedinte adevarat, de care Romania are mare nevoie!

zbantzu
14 martie 2014
ANTONESCU PRESEDINTE!

ANTONESCU A DEMONSTRAT CA POATE SA FACA SACRIFICII , DIN ACEST MOTIV SI-A DAT DEMISIA. ANTONESCU PRESEDINTE IN 2014 !

maria
14 martie 2014
vot

Antonescu este un om de mare onoare care nu a stat sa accepte batjocora lui ponta si care ne-a demonstrat ca este interesat maxim de binele tarii.

beatrice
14 martie 2014
!

Crin Antonescu a avut demnitate si a demisionat din fruntea Senatului,prin acest lucru a aratat cine este dispus sa faca sacrificii pentru Romania!!!Johanis a inteles ca Antonescu este capabil sa devina un simbol si sa reprezinte o institutie!! La alegerile din 2014 romaniii vor trimite la Cotroceni un alt fel de presedinte : Crin Antonescu !!!

mihnea
14 martie 2014

Prin demisia din functia de presedinte al senatului si iesirea de la guvernare, Crin Antonescu a demonstrat ca este capabil sa faca sacrificii pentru Romania. Johannis a inteles ca Antonescu este un simbol si poate reprezenta o institutie,respectiv Romania.

Roxana
14 martie 2014
votez

La alegerile prezidentiale din 2014,romanii vor trimite la Cotroceni un presedinte:CRIN ANTONESCU!!!Prin iesirea de la guvernare si prin demisia din functia de presedinte al Senatului, Crin Antonescu a aratat cine e dispus de sacrificii pentru Romania. Johannis a inteles ca Antonescu este capabil sa devina un simbol si sa reprezinte o institutie.

razvan
14 martie 2014
succes ANTONESCU

La alegerile prezidentiale de anul acesta romanii vor demonstra ca s-au saturat de acesti pseudopoliticieni aparuti dupa 1989 pe scena politica a tarii. Odata cu venirea lui Crin Antonescu in fruntea tarii, Romania va intra pe un trend ascendent. Johannis da dovada de caracter si a inteles faptul ca unitatea intr-un partid reprezinta totul. Prin declaritiile sale si prin hotararea de a nu candida la presedintie, acesta arata ca in PNL lucrurile merg foarte bine si nu exista tabere ca in celelalte partide.

Cleopatra
14 martie 2014
SUS CRIN!!!

Prin iesirea de la Guvernare Antonescu a dat dovada ca este un om capabil de a-si mentine promisiunile facute catre popor. Avem nevoie de un asemenea presedinte. Sus Crin!

aura
14 martie 2014
!!

Prin iesirea de la guvernare cat si prin demisia din fruntea Senatului, Crin Antonescu a aratat cine e dispus sa faca sacrificii pentru Romania. Johannis si-a dat seama cine este in stare sa reprezinte o institutie iar la alegerile din 2014, romanii vor trimite la Cotroceni pe Crin Antonescu.

42 comentarii. Pagina 1 din 5. Click pe pagina dorită : 1 2 ...5 

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Ianuarie 2014
Stire din Politică-Administrație : Iohannis:  "Regionalizarea e moartă"
Pagina a fost generata in 0.2677 secunde