Klaus Iohannis, convorbire cu secretarul general al NATO

181
Klaus Iohannis, convorbire cu secretarul general al NATO - iohannisconvorbire-1615392243.jpg
Președintele Klaus Iohannis a avut, ieri, o convorbire telefonică cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, în pregătirea Summitului NATO din acest an și în contextul procesului de reflecție privind viitorul NATO, anunță Administrația Prezidențială.

Potrivit unui comunicat de presă, cei doi au discutat despre importanța avansării, în perioada următoare, a discuțiilor la nivel aliat în ceea ce privește consolidarea rolului și profilului Alianței, susținând viziunea comună pentru o Alianță mai puternică și mai eficientă la orizontul anului 2030.

„Președintele României a evidențiat că Summitul NATO din 2021, primul la care va participa noul Președinte al SUA, Joseph R. Biden, reprezintă un reper extrem de important în conturarea procesului de adaptare al NATO și pentru consolidarea securității aliaților și a evidențiat că, pentru țara noastră, reconfirmarea unității aliate și a solidității relației transatlantice reprezintă teme centrale în acest context”, se arată în comunicatul de presă. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2968 secunde