Klaus Iohannis: „Oamenii vor politicieni care își asumă proiectele”

250
Klaus Iohannis: „Oamenii vor politicieni care își asumă proiectele” - iohannisvoiculescu-1619112965.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a făcut din nou referiri la adresa fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, în cadrul discursului rostit după învestirea noului ministru, Ioana Mihăilă. Șeful statului a spus că oamenii vor politicieni care își asumă proiectele, nu care caută scuze și dau mereu vina pe alții. Miniștrii trebuie să rezolve crizele, nu să le provoace, a mai afirmat președintele.

Klaus Iohannis afirmă că diferențele de viziune sunt normale și chiar de dorit într-o coaliție de guvernare, pentru că așa apar cele mai bune soluții. Totuși, el le cere membrilor guvernului să aibă mai mult dialog și responsabilitate, în loc de orgolii și patimă politică.

„Greșelile sunt inerente atunci când se acționează permanent sub presiune, însă, ca să putem reuși, este absolut esențial ca tot acest efort colectiv să se bazeze pe o colaborare onestă și loială, mai ales la nivelul structurilor de decizie. Munca în echipă rămâne condiția esențială pentru ca demersurile să poată conduce la rezultate pozitive. Acum nu este momentul intensificării disputelor sau al orgoliilor politice, de nicio parte. Votul primit de la cetățeni cu doar câteva luni în urmă ne obligă pe toți să acționăm matur și responsabil”, a declarat preşedintele României.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.413 secunde