Klaus Iohannis, veteranilor din teatrele de operaţii: "Sunteţi modele de abnegaţie pentru generaţiile viitoare"

140
1
Klaus Iohannis, veteranilor din teatrele de operaţii:
Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj cu prilejul Zilei Veteranilor din Teatrele de Operaţii în care afirmă că aceştia sunt "adevărate repere ale dragostei de ţară" şi ale luptei în numele idealurilor naţionale şi "modele de abnegaţie" pentru generaţiile viitoare.

"Sărbătorim astăzi Ziua Veteranilor din Teatrele de Operaţii, în semn de recunoaştere a curajului şi patriotismului de care aceştia au dat dovadă departe de ţară şi familii, în teatrele de operaţii de pe diferite continente. Este o zi cu simbolistică aparte, pe 11 noiembrie 1918 fiind semnat Armistiţiul între Puterile Antantei şi Germania, care a pus capăt Primului Război Mondial. (...) Dragi veterani din teatrele de operaţii, dumneavoastră reprezentaţi adevărate repere ale dragostei de ţară şi ale luptei în numele idealurilor naţionale. Sunteţi, în acelaşi timp, modele de abnegaţie pentru generaţiile viitoare. Vă mulţumim şi vă asigurăm de respectul şi recunoştinţa noastră! De asemenea, mulţumim familiilor dumneavoastră pentru eforturile remarcabile de a vă sprijini constant pentru a vă desfăşura misiunile în teatrele de operaţii", afirmă şeful statului în mesaj, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

Preşedintele Iohannis arată că, prin simţul datoriei şi profesionalismul manifestate pe câmpul de luptă, militarii români se bucură de respectul şi aprecierea camarazilor din statele aliate şi partenere.

Comentează știrea

Doar Ei
11 noiembrie 2022
Erorile neamului vanzator

Modele de "denigratie" pentru ocupație!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6488 secunde