La începutul noului an școlar, administrația locală din Fântânele va oferi elevilor pachete cu seturi de rechizite

157
La începutul noului an școlar, administrația locală din Fântânele va oferi elevilor pachete cu seturi de rechizite - fantanele-rechizite-1693755458.jpg

Articole de la același autor

După ce, la începutul săptămânii trecute, Ion-Adrian Roșu a anunțat că administrația locală a obținut finanțare pentru proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente IT a Școlii Gimnaziale nr.1 Fântânele”, iată că șeful administrației publice locale a adus încă o veste bună pentru școlari.

„Educația este esențială în dezvoltarea și formarea copiilor, jucând un rol crucial pentru poziția lor în societate. Administrația locală caută să investească permanent în școală, pentru a da fiecărui copil șansa unei educații de calitate. Având în vedere începerea noului an școlar, am asigurat pentru fiecare copil, pe grupe de vârstă, un set de rechizite școlare compus din: ghiozdan, caiete de diferite tipuri, truse de geometrie, stilou, creioane colorate. Părinții pot comunica cu profesorii, în vederea completării acestor seturi de rechizite cu produse specifice fiecărei clase. Prin acest anunț vreau să vin în întâmpinarea celor care au resurse financiare limitate pentru a nu face cheltuieli suplimentare prin achiziționarea acestor produse”, a transmis primarul comunei Fântânele, Ion-Adrian Roșu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8756 secunde