Constantin Chirilă:

"La PDL Constanța este nevoie de disciplină"

804
10
După dizolvarea Biroului Permanent Local al Organizației Munici-pale Constanța și demiterea președintelui Organizației Municipale a PDL Constanța, Maria Stavrositu, conducerea organizației de la malul mării va fi condusă interimar de deputatul Constantin Chirilă.

În momentul de față, Chirilă este și prim-vicepreședinte al Biroului Permanent Județean al PDL Constanța.

El a fost desemnat cu 21 de voturi pentru și o abținere, de membrii Biroului Permanent Județean pentru a prelua interimar conducerea Organizației Municipale a PDL Constanța.

Decizia a fost luată în lipsa de-putatului Constantin Chirilă care nu a putut fi prezent la ședința de la Constanța deoarece avea anumite proiecte de analizat în comisia de la Camera Deputaților.

"Nu am putut fi la Constanța deoarece am avut de lucru la comisie. Am fost sunat de unul dintre colegii din Biroul Permanent Județean Constanța care mi-a spus că am fost propus să preiau conducerea Organizației Munici-pale a PDL Constanța. Nu am nimic împotrivă, eu nu mă dau la o parte de la muncă, dacă așa au hotărât colegii mei", a declarat Constantin Chirilă pentru "Cuget Liber".

El a prezentat și o scurtă viziune asupra a ceea ce ar trebui schimbat în cadrul organizației municipale de la Constanța.

"La PDL Constanța este nevoie de un proces de reconstrucție iar cuvântul de ordine trebuie să fie disciplina legală și statutară. La Constanța, de ceva timp, există numai și numai dispute între organizația municipală și cea de la județ. Nu este posibil așa ceva, nu se poate face treabă în aceste condiții, nu se pot discuta proiecte în cadrul filialei, ce să mai zicem de o echipă puternică care să-l bată pe Mazăre. Nu poți avea încredere că poți face echipă cu oameni care te atacă prin presă și caută numai gâlceavă. De aceea, spun că este neapărat nevoie de o reconstrucție comună a celor două organizații care trebuie să colaboreze foarte bine între ele. De asemenea, același lucru ar trebui făcut și la Organi-zația de Tineret. Eu sunt de 20 de ani în partidul acesta și nu-mi este greu să mă înham la așa muncă pentru că am mai făcut-o cu ani în urmă. Am mai clădit o organizație municipală puternică și unită pe care, apoi, am predat-o lui Adi Manole", a spus Constantin Chirilă.

Printre altele, el a mai adăugat că, procesul de reconstrucție comun dintre cele două organizații, municipală și județeană, care există în viziunea sa, presupune în primul rând disciplină de partid, legală și statutară.

Ținând cont de ultimele eveni-mente legate de alegerile locale, dar și de disputele existente între unii membri de partid ai PDL Constanța, luni seara, membrii Biroului Permanent Județean al PDL Constanța s-au reunit în cadrul unei ședințe de partid.

În acest context, s-a supus la vot dizolvarea Biroului Permanent Local al Organizației Municipale Constanța, fiind exprimate 21 de voturi pentru și o abținere. Cei prezenți au supus la vot și propu-nerea ce viza demiterea președintelui Organizației Municipale a PDL Constanța, Maria Stavrositu, fiind înregistrate 22 de voturi pentru.

Comentează știrea

Hanibal
20 iunie 2012
Cine-i vinovatul?

Dl Chirila are umor.Vorbeste de disciplina si de statut,referindu-se la organizatia locala.Omite sa spuna ca INTODEAUNA la organizatia locala au fost probleme provocate de nerespectarea statutului de catre org.judeteana care nu si-a facut datoria,nu a coordonat,nu a controlat.Ani de zile,nimeni de la judet n-a dat pe la sediul organizatiei locale.Dl Chirila,mare amator de munca si eforturi nici nu stie unde este sediul organizatiei.Nu l-a auzit nimeni criticand ceva in legatura cu neregulile de la judet si municipiu.N-a intervenit,n-a actionat.Acum vrea sa devina comandantul barcazului care ia apa datorita gaurilor date de organizatia judeteana.Desigur,ca nici el nu se va putea lipsi de Constantin,alta facatura pedelista,sforarul si autorul principal al multor nereguli din org.judeteana,care a format grupulete de bautori de bere si le-a plimbat prin carciumi.Cat timp un partid are lideri de talia lui Chiru,nu se va schimba nimic in politica romaneasca..Sa speram ca membrii de partid de la municipiu vor sti de data asta ce sa faca si pe cine sa aleaga in conducerea organizatiei,si nu se vor mai lasa amagiti sau mituiti.

adevar graieste
20 iunie 2012
eu votez cu chiru primar

mai e voie?

nea costel
20 iunie 2012
pdl

e timpul sa va ginditi bine daca pdl este ptr. voi sau nu. in tot acest timp ,nu ati facut altceva decit sa va ponegriti unii pe altii in lupta feroce ptr. putere; toti alergati dupa putere si nu exista nici unul din voi care sa se fi gindit macar o clipa la binele tarii si la marea dezamagire a celor care v-au votat si au avut incredere in voi . NISTE OPORTUNISTI fara scrupule. o mare dezamagire.

sava
20 iunie 2012
"eu nu mă dau la o parte de la"...

Pai,domnule chirila,nu va dati deoparte de a ocupa un scaun tras de sub curul uneia care la castigat prin vot in mod democratic si statutar.Asta-i clar si va caracterizeaza.Dar cum stam cu disciplina pe care o invocati? Care este atitudine dvs. fata de abuzul comis de chiru si gasca din BPJ care prin incalcarea statutului si regulamentului i-au dat afara pe Mihai Petre si Opreanu Dorin.Vreau sa raspundeti la aceasta intrebare pentru ca acum cei doi fac parte din organizatia pe care...o conduceti.Disciplina pe care o invocati inseamna respectarea ad-literram a statutului si regulamentului PDL.Vreau neaparat sa vad atitudinea dvs.? Sper ca nu sunteti totalmente vandut impostorului chiru.Sau..?

ESCU
20 iunie 2012
CHIRILA

POATE ESTE MOMENTUL CA SA DAM CREDIBILITATE D-LUI CHIRILA CONSTANTIN CARE A STAT DEPARTE DE SCANDALURILE SI BARFELE PROVOCATE DE STAVROSITU MARIA SI TOT A ATRAS ATENTIA CA SA SE LINISTEASCA LUCRURILE;NU S-A PUTUT CA URA STAVROSITEI ESTE MAI MARE DECAT BUNUL SIMT AL MEMBRILOR CARE DORESC ECHILIBRU IN ORGANIZATIE SUCCES D-LE CHIRILA SI MEMBRII SERIOSI TE VOR SUSTINE

Titi
20 iunie 2012
... este nevoie de disciplina

DE care disciplina dle Chirila ? De aceeasi disciplina cu care l-ati sustinut pe Cristian Radu in campanie ( cei drept mascat , stiiti dvs cum ) impotriva lui Zanfir Iorgus . Prin aceeasi disciplina prin care atat Radu cat si Hutuca au fost mentinuti in functii pe toata guvernarea PDL , doar de dv (si grupul de interese din jurul dvs ) ca sunt niste " specialisti remarcabili". S-au aveti nevoie de colegiile 10 si 9 sa vi le impartiti cu dl Chiru ( ca pe colegiul dvs slabe sanse sa mai castigati).

mangaliot
20 iunie 2012
incredibilul chirila

ESCU ce-ti place sa mananci cacat cu gura plina,ce credibilitate sa-i dam lui chirila, la sustinut pe banias pana in panzele albe si banias a tradat, acum il sustine la mangalia pe cristian radu si din cauza domnului "credibil" chirila, nu este exclus ca dl iorgus sa piarda primaria mangalia. a stat deoparte sa-si faca combinatiile lui.sa nu credeti ca acest chirila este usa de biserica,il cunosc foarte bine,este o sulfa de om.a mers doar cu cei care l-au pupat in cur.asa ca draga escu(poate pupincurescu),primaria mangalia s-a pierdut pe mana lui credibilul chirila.

preluat "liderul de opinie"
20 iunie 2012
cata dreptate

Președintele pidilicilor constănțeni vrea să spargă toate tiparele politicii românești. Inclusiv pe cele consacrate. Împotriva împământenitei și neaoșei ziceri precum că țiganul când ajunge împărat mai întâi îl omoară pe ta’su, brunețelul suprasaturat cu melanină și-a spus că n-ar fi rău să-i răpună cu buricul pe primii aghiotanți din filiala constănțeană, înainte să sucombe chiar el pe altarul partidului. Doar sunt cu toții în agonie după tragicul rezultat din scrutinul local, iar cel cu mult tupeu și gură mare are prima șansă să supraviețuiască. Ați ghicit, este vorba despre Gigi Chiru, diplomat în șmecherie, un iresponsabil gurist cu discernământul grav avariat care timp de o lună a turmentat electoratul cu esență de fraier pentru ca, acum, să dispună eliminarea pedeliștilor "indezirabili". Așa se face că un soldat țâfnos și neinstruit a ajuns, astăzi, să-i mătrășească pe doi locotenenți cu bun simț (Maria Stavrositu și Mihai Petre) în speranța iluzorie că va scăpa de răspundere și… demisie. Cu o incultură politică dependentă de oliță, bezmeticul pedelac, în loc să demisioneze onorabil pentru eșecul suferit în campania alegerilor locale, insultă logica și se declară primul canibal al Băsescului, devorându-și oamenii de bază din organizație. Uită astfel că votul popular, la nivel național și local, îl atenționează că trebuie să predea ștafeta altor politicieni care nu simpatizează cu impostura și mita electorală. Și nici nu se întâlnește cu buna cuviință ca flegma cu ciubota. Fără îndoială, crezând că a venit vremea capului în gură, pe Gigi Chiru nu îl frichinesc jena și ridicolul. Nici măcar statutul și demisiile de onoare (demne de urmat) ale șefilor de la București. Constipată de atâta ședere în scaunul tare al funcției, beleaua pedelistă nu concepe să profite de sponsorul farmaciilor electorale și să ingurgiteze… laxativul demisiei. Se pare că Gigichi încă agonizează, și întocmai maimuțoiului hlizit cu briciul în mână, intenționează să-și hărtănească toată filiala. Prea bine. Pe undeva, proțăpirea devalorizatei loaze în capul mesei portocalii, mai mereu în conflict cu morala și limba română, nu este decât consecința lașității și perversității portolacheilor din plan local. Pentru că nimeni dintre actualii acuzatori nu a avut curajul să-i arate oribilele malformații morale și lingvistice în perioada campaniei electorale. Abia într-un târziu, când lui Gigichi i-a crescut PH-ul din gură, și i-a scăzut IQ-ul din cutiuță, la cote alarmante, pedeliștii ostracizați și "decapitați" s-au revoltat și l-au condamnat. Personal, îi urez aspiratorului de găinării și… primării viață lungă la șefia filialei, până la alegerile parlamentare. Motivul? Simplu, să asistăm la decesele "conjugate" ale filialei și liderului său.

rex
20 iunie 2012
jos ciuma portocalie

Eu cred ca este nevoie de o cura cu "gaz sarin" pentru aceasta gasca de "ali baba"in varianta romaneasca.

10. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3919 secunde