Liberalii constănțeni lasă problema contractelor de publicitate ale Primăriei Constanța în seama DNA-ului

929
După apariția în presa centrală și locală a numeroase articole privind contractele de publicitate încheiate de Primăria Constanța cu agențiile de publicitate Telegraf Advertising SRL și Soti Cable Neptun, în valoare totală de aproximativ 1,8 milioane de euro, liderii forțelor politice locale s-au izolat în tăcere.
Cu toate acestea, liberalii constănțeni au reușit să demonstreze ieri că există disponibilitate și interes pentru atacuri la adresa Elenei Udrea, a lui Mircea Băsescu sau a guvernului Boc, dar niciun fel de preocupare față de felul în care administrația locală gestionează banul public.
Președintele Organizației Județene a PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, și senatorul Puiu Hașotti au susținut ieri o conferință de presă, având ca subiecte principale situația economică a României, Elena Udrea, Mircea Băsescu și Mircea Geoană. Hașotti a anunțat că va propune deputaților liberali, la ședința Delegației Permanente a PNL din 28 august, să inițieze o moțiune simplă la adresa ministrului Turismului, Elena Udrea.
Întrebați de ce conducerea PNL Constanța nu s-a sesizat până acum în cazul lui Mazăre, de ce nu a avut o reacție în cazul edilului, cei doi liberali au încercat să evite un răspuns concret. Ei au invocat faptul că au aflat din presă toate datele privind contractele Primăriei, exact ca în cazul lui Mircea Băsescu. Însă "deja este depășit momentul" și de aici încolo este "treaba DNA-ului" (?!).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7364 secunde