Liberalii de la malul mării încep pregătirea campaniei pentru parlamentare

269
1
Liberalii de la malul mării încep pregătirea campaniei pentru parlamentare - liberaliisepregatescdecampaniepa-1465734992.jpg
Membrii Biroului Permanent Județean al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal s-au reunit, recent, în cadrul unei ședințe, pentru a face o scurtă analiză a rezultatelor alegerilor locale din 5 iunie. 


În acest context, au fost analizate rezultatele obținute de candidații PNL la nivelul tuturor celor 70 de unități administrative ale județului Constanța atât pentru primăriile și consiliile locale, cât și pentru Consiliul Județean Constanța. De asemenea, s-a hotărât ca, în perioada imediat următoare, o echipă a PNL Constanța să se deplaseze în teritoriu pentru o analiză aprofundată asupra campaniei electorale desfășurate la nivelul anumitor organizații locale. 


Nu în ultimul rând, membrii BPJ al PNL Constanța au convenit asupra etapelor privind pregătirea campaniei electorale pentru alegerile generale parlamentare din toamna acestui an. 


La finalul ședinței, președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, i-a felicitat pe toți membrii Partidului Național Liberal implicați în campania electorală pentru alegerile locale. 


Comentează știrea

rex
13 iunie 2016
Turma sasuluui

Din inima doresc ca turma sasului sa castige alegerile locale si parlamentare in anul de gratie 2900 dupa era noastra!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5219 secunde