Liberalul Gheorghe Mechenici și-a lansat oficial candidatura pentru Primăria Costinești

3745
Gheorghe Mechenici este candidatul propus de PNL pentru funcția de primar al comunei Costinești. Fost viceprimar timp de trei ani, Gheorghe Mechenici și-a lansat candidatura, sâmbătă, în fața locuitorilor dar și a colegilor liberali care au venit să-și arate susținerea pentru el.

„Văd că ați venit într-un număr așa de mare și vă mulțumesc din suflet pentru asta. Sunt un om simplu, sunt un fiu al acestui sat. Sunt născut și crescut alături de voi. Viața mi-a dăruit daruri neprețuite, iar cel mai mare dintre ele este familia mea. Sunt un soț devotat, tată la doi copii și un bunic maxim de fericit. Părinții mei au fost fundamentul vieții mele. Tata, cu înțelepciunea sa și devotamentul pentru muncă, m-a învățat că serviciul este literă de Evanghelie. Iar mama, cu credința ei neclintită în Dumnezeu, mi-a insuflat iubirea pentru oameni. Experiența profesională obținută într-o firmă multinațională m-a învățat nu doar să gestionez resurse și să conduc echipe, ci să înțeleg în același timp importanța ascultării și empatiei în relațiile umane. Astăzi mă angajez să aduc aceste valori în serviciul comunității noastre. Voi fi primarul care ascultă, voi fi primarul care înțelege nevoile oamenilor și care acționează în folosul lor. Cu sprijinul vostru sunt convins că putem face din Costinești un loc și mai bun, cu care să ne mândrim, în care să trăim și să creștem următoarele generații”, a spus Gheorghe Mechenici.

Printre altele, în cadrul evenimentului, el și-a prezentat planurile sale de dezvoltare a comunei, cu accent pe dezvoltarea turistică și a spus că își dorește ca localitatea Costinești să fie a localnicilor dar și a turiștilor.

Alături de Gheorghe Mecenici, la eveniment au participat personalități importante din peisajul politic românesc, printre care: Florin Mitroi-candidat la Consiliul Județean Constanța, Bogdan Huțucă-președintele PNL Constanța, Silviu-Iulian Coșa- Prefectul Constanței, Septimiu Bourceanu-senator, Marian Crușoveanu- deputat, alături de alți primari liberali din județ.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4731 secunde