Crescută de asistenţii maternali mulţi ani, Magdalena îşi caută cu disperare părinţii biologici

5987
Crescută de asistenţii maternali mulţi ani, Magdalena îşi caută cu disperare părinţii biologici - x-cautari-1713685302.PNG

Articole de la același autor

O tânără în vârstă de 22 de ani își caută familia biologică prin intermediul paginii de Facebook „The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României”. 


„Numele meu la naștere a fost Magdalena Stoican și sunt născută la data de 9.02.2002 în Constanţa. Sunt aici în căutarea părinților mei, știu că se numeau atunci Viorel și Violeta Stoican. Am crescut în centru 9 luni până când o familie minunată m-a luat acasă în plasament. Pe la vârsta de aproape 9 ani, atunci când și-au dat seama cât de mult mă iubeau, au decis să renunțe la rolul de părinți maternali și m-au adoptat, astfel au devenit părinții mei buni. La adopţia mea părinții adoptivi au căutat părinții biologici pentru a semna adopția și au găsit-o pe mama biologică prin Maramureş. Vă rog ajutați-mă să îmi cunosc părinții, să știu și eu totul despre mine, sā știu de unde am plecat în viaţā”, a precizat fata.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4589 secunde