Liderul PSD solicită convocarea de urgență a CSAT pe tema sistemului de sănătate

175
Liderul PSD solicită convocarea de urgență  a CSAT pe tema sistemului de sănătate - liderulpsdsolicitacsat-1462718139.jpg

Articole de la același autor

Liderul social-democraților, Liviu Dragnea, îi solicită președintelui Klaus Iohannis să convoace de urgență Consiliul Suprem de Apărare a Țării, în contextul adâncirii crizei din sistemul public de sănătate.

"Dat fiind faptul că sănătatea este o componentă majoră a siguranței naționale, îi solicit public președintelui Iohannis ca, în contextul adâncirii crizei sistemului public de sănătate, să convoace de urgență Consiliul Suprem de Apărare a Țării, care să analizeze situația și să propună măsuri urgente care să ofere populației certitudinea că autoritățile sunt capabile să rezolve aceste probleme. Este momentul unor decizii majore, drastice, care să repună sistemul public de sănătate în parametrii unei funcționări care să răspundă atât provocărilor normale, de zi cu zi, cât și oricărei situații de criză. Altminteri, situația va scăpa de sub control, cu efecte greu de anticipat", precizează Liviu Dragnea, potrivit unui comunicat al PSD remis redacției.

În opinia acestuia, situația din sănătate a degenerat într-un risc de siguranță națională. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Aprilie 2016
Stire din Politică-Administrație : Valeriu Zgonea, exclus din PSD
Pagina a fost generata in 0.4459 secunde