Ludovic Orban: Demiterea conducerii PNL Sector 1, un mare deserviciu adus PNL înaintea campaniei

191
Ludovic Orban: Demiterea conducerii PNL Sector 1, un mare deserviciu adus PNL înaintea campaniei - ludovicorbansibiu38396100-1350659730.jpg
Deputatul PNL Ludovic Orban s-a declarat, astăzi, solidar cu colegii săi de la PNL Sector 1 demiși de conducerea partidului și a apreciat că luarea acestei decizii reprezintă "un mare deserviciu" adus PNL înainte de debutul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare.

Orban a spus, într-o declarație făcută presei, că audiențele sale cu cetățenii, de astăzi, au fost întrerupte "în mod brutal" de vestea demiterii conducerii filialelor Sector 1, Dâmbovița și Mehedinți.

"Nici nu mi-a trecut vreodată prin cap că s-ar putea întâmpla așa ceva, anume propunerea de demitere a președintelui filialei PNL Sector 1 și de propunerile de demitere a președinților filialelor PNL Dâmbovița și Mehedinți", a spus Orban.

"Ceea ce m-a determinat să dau această declarație este solidaritarea cu colegii mei care azi au fost demiși, Vlad Moisescu și ceilalți colegi", a spus Orban.

El a menționat că PNL a câștigat în Sectorul 1 alegerile locale prin Andrei Chiliman cu aproape 75% și că PNL este prima filială ca rezultate în foarte multe dintre alegerile care au avut loc în ultimii ani în România.

"Filiala este printre cele mai puternice, dacă nu cea mai puternică a PNL", a mai spus el.

Orban a adăugat că el consdideră un mare deserviciu adus PNL luarea acestei decizii înainte de debutul campaniei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Octombrie 2012
Stire din Politică-Administrație : PNL s-a aliat cu Gigi Becali
Marţi, 09 Octombrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Propuneri pentru Avocatul Poporului
Pagina a fost generata in 0.4715 secunde