Mangalia - decizie importantă pentru tinerii care au primit locuri de casă de la Primărie

558
2

Articole de la același autor

Consilierii locali din Mangalia au fost convocați, vineri, într-o ședință de consiliu de către primarul Cristian Radu pentru a dezbate și supune la vot mai multe proiecte de hotărâre de interes pentru administrația publică locală. 

Unul dintre aceste proiecte se referă la stabilirea de măsuri ce se impun a fi luate față de persoanele fizice, care beneficiază de teren în baza Legii nr. 15/2003 și a Legii nr. 50/1991 și, care, nu au respectat prevederile legale. Proiectul se referă la tinerii care au primit terenuri de la Primărie de-a lungul anului pentru a-și construi case și care, din motive independente de voința lor, nu au apucat să construiască sau să obțină autorizații de construire în termenul prevăzut de lege. Astfel, conform legislației, contractul de concesiune al terenului ar trebui să înceteze de drept. Și cum sunt multe astfel de situații în Mangalia, primarul Cristian Radu a supus atenției consilierilor locali această problemă pentru a găsi o rezolvare. "Hotărârile trebuie să le inițiem în favoarea cetățenilor și nu din motive electorale, să nu trimitem oamenii în instanță", i-a atenționat primarul Cristian Radu pe consilierii locali. Astfel, consilierii locali au stabilit prelungirea cu un an a tuturor contractelor aflate în această situație, timp în care proprietarii trebuie să depună la primărie documentația pentru eliberarea certificatului de urbanism și autorizația de construire, în caz contrar urmând să piardă terenurile.

Un alt proiect de hotărâre foarte important pentru oraș a fost aprobarea documentației tehnico-economice aferente lucrării de fluidizare a traficului în unele zone din oraș. Proiectul vizează șoseaua de centură a Mangaliei care, vară de vară, este sufocată din cauza traficului rutier generat de numărul mare de turiști aflați în tranzit. Astfel, în cele trei mari intersecții de pe această rută urmează să se regândească configurația circulației rutiere, incluzând chiar construirea unui sens giratoriu.

La finalul ședinței, primarul Cristian Radu le-a cerut, încă o dată, consilierilor să renunțe la coloratura politică și interesele de partid în cadrul Consiliului Local. 

Comentează știrea

admirator
1 septembrie 2013
mda, frumos

si la cta de ce nu se dau teernuri pentru tineri? mai inspre noua centura, incolo... ia primarele (cu gasca lui) toate terenurile si vand la suprapret? Milogul asta votat de toti milogii care alearga dupa opunga cu pui, ulei si malai si care striga la cei care au luptat in '89..."milogule"?!!! Nesimtit!

christian louboutin elisa
28 februarie 2014
christian louboutin elisa

fake christian louboutin lady peep Stiri Politică : Mangalia - decizie importantă pentru tinerii care au primit locuri de casă de la Primărie | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin elisa http://eetiigroup.com/images/christian-louboutin-cinderella-shoes-price.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4097 secunde