Marcel Boloş: „Pentru anul 2024 nu există creşteri de impozite şi taxe”

130
Marcel Boloş: „Pentru anul 2024 nu există creşteri de impozite şi taxe” - bolos-impozite-1702305055.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat, luni, legat de proiectul bugetului de stat, că pentru anul 2024 nu există creşteri de impozite şi taxe, menţionând că deficitul va fi în jur de 5%.

Boloş a prezentat în şedinţa conducerii PNL măsurile de combatere a evaziunii fiscale, precizând că acestea vor fi foarte dure pentru cei care săvârşesc fapte de natură infracţională în domeniul TVA.

„Sunt măsurile de combatere a evaziunii fiscale pe care le-am anunţat, este un obiectiv pe care îl avem în vedere pentru a aduce bani suplimentari la buget şi pentru a avea o fundamentare cât mai justă pentru această componentă de venituri. Noi încercăm să introducem trei lucruri: primul este cel legat de majorarea pedepselor pentru ceea ce înseamnă infracţiunile economico-financiare şi, sigur, o componentă importantă, aşa cum şi Uniunea Europeană face, este cea legată de TVA. Deci sancţiunile pentru cei care săvârşesc fapte de natură infracţională în domeniul TVA vor fi foarte dure, pe modelul celor din Uniunea Europeană”, a explicat ministrul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0477 secunde