Marcel Boloş: „Restructurarea facilităţilor fiscale este obligatorie”

115
Marcel Boloş: „Restructurarea facilităţilor fiscale este obligatorie” - bolos-facilitati-1687784175.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat, luni, 26 iunie, că un plan de măsuri pentru încasări suplimentare la bugetul de stat va fi prezentat în curând şi a subliniat că restructurarea facilităţilor fiscale este obligatorie.

„În ceea ce priveşte situaţia încasărilor şi evoluţia deficitului bugetar datele sunt publice şi ştim că există acest decalaj între ceea ce s-a planificat la nivelul unui an de zile şi ceea ce se poate realiza din încasările care sunt administrate de către ANAF şi, din acest punct de vedere, urmează să venim cu un plan de măsuri pentru ceea ce înseamnă încasări suplimentare la bugetul de stat şi chestionarea problemei deficitului bugetar. Este o perioadă în care am făcut aceste analize, vom avea o discuţie în coaliţie pe această temă. Este limpede că este nevoie de aceste încasări suplimentare la bugetul general consolidat, pentru a putea gestiona corespunzător problema deficitului bugetar”, a afirmat Boloş, după şedinţa conducerii PNL cu miniştrii şi secretarii de stat liberali.

El a precizat că încă nu a existat o discuţie cu premierul şi în coaliţie cu privire la momentul în care se va veni cu rectificarea bugetară, însă cea mai oportună lună în care s-ar putea realiza este august.

„Este limpede că avem nevoie de acest plan de măsuri fiscal-bugetare şi urmează să le prezentăm în curând. Ele sunt analizate la nivelul Ministerului de Finanţe. Continuăm şi în această săptămână cu această analiză”, a spus Boloş.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1725 secunde