Ministrul Boloș e gata să își taie salariul ca să dea exemplu personal

128
Ministrul Boloș e gata să își taie salariul ca să dea exemplu personal - boloos-1681744440.jpeg

Articole de la același autor

Sunt dispuși politicienii români să taie din salariul de ministru? Mai mulți lideri politici actuali au comentat acest subiect, în contextul deficitului bugetar major în care se află România în prezent.

După Sfintele Sărbători de Paște, Guvernul vine în forță cu un pachet de criză, care ar trebui implementat chiar după aceste zile libere. Mai mulți miniștri au declarat dacă și în ce măsură ar fi dispuși să își taie din salariu pentru a face economie la bugetul de stat, anunță romaniatv.net.

Se estimează că, în acest an, gaura de la bugetul de stat se va ridica la 20 de miliarde de lei. Suma menționată este de-a dreptul uriașă, iar românii se întreabă: „sunt dispuși miniștrii acestei țări să își micșoreze salariul în semn de solidaritate cu poporul?”.

Ministrul Economiei este de părere că nivelul de salarizare pentru angajații ministerului lui este unul modic și că preferă o decizie oficială până să comenteze acest aspect.

„Haideți să așteptăm o astfel de decizie. Din punctul meu de vedere, nivelul de salarizare al Ministerului Economiei este unul decent pentru angajați”, a declarat Florin Spătaru, ministrul Economiei.

Iar pe de altă parte, Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a declarat că este gata oricând să accepte tăierile salariale, dacă astfel le poate demonstra românilor faptul că este solidar.

„Dacă aceasta rezolvă problema de sustenabilitate a finanțelor publice, în spirit de solidaritate cu necazurile oamenilor, nu am niciun fel de problemă să fim solidari cu oamenii și să accept această reducere”, a declarat Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, citează stiripesurse.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4616 secunde