Marcel Boloş şi Marius Budăi vor discuta problema pensiilor speciale la Bruxelles

311
Marcel Boloş şi Marius Budăi vor discuta problema pensiilor speciale la Bruxelles - pensii-speciale-1684058875.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Investițiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloș, va merge împreună cu ministrul Muncii, Marius Budăi, la Bruxelles, pentru negocieri în cadrul PNRR, în privința pensiilor speciale.

„Suntem o echipă guvernamentală și trebuie să mergem împreună și participăm împreună, vă confirm acest lucru. Marți avem întâlnirea cu Comisia Europeană pentru a relua practic discuțiile pe tema pensiilor speciale și a vedea care sunt solicitările suplimentare pe care Comisia le are, mai ales pentru ceea ce înseamnă cererea de plată numărul 3, unde avem reforma pensiilor speciale, reforma guvernanței corporațiilor de stat. Avem de pus în aplicare jalonul cu ceea ce înseamnă decarbonizarea. Deci toate acestea sunt piese grele pentru ceea ce înseamnă încasarea banilor pentru cererea de plată numărul 3 și care necesită un efort comun guvernamental”, a spus ministrul Marcel Boloș.

Acesta a spus că rolul său este de a asigura predictibilitate.

„Criteriile, mai ales pentru reforme, nu sunt deloc ușoare. Sunt chiar dure pentru România și care presupun o restructurare a sistemului de cheltuieli publice pe care îl are România și care în spate au bugete importante și fonduri alocate din bugetul de stat”, a mai spus Boloș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1157 secunde