Marcel Boloş: „Prin acest pachet de măsuri vom face o economie la buget de 12 miliarde de lei”

147
Marcel Boloş: „Prin acest pachet de măsuri vom face o economie la buget de 12 miliarde de lei” - bolos-masuri-1691071301.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, afirmă că pachetul de măsuri fiscal-bugetare aflat în analiză pentru consolidarea bugetului de stat trebuie să aducă în 2023 o economie la buget de aproximativ 12 miliarde de lei, iar din şedinţa cu premierul Marcel Ciolacu şi echipa de experţi a ministerului a reieşit concluzia că deficitul bugetar reprezintă o ameninţare serioasă şi este momentul pentru a acţiona ferm.

„După cum aţi văzut zilele acestea, Ministerul Finanţelor este în postura de integrator: face simulări asupra impactului pe care diferite propuneri fiscal-bugetare îl pot avea, pentru ca Guvernul României să ajungă la o consolidare echilibrată a bugetului de stat, raportată la cheltuieli şi venituri. Am avut astăzi o şedinţă de lucru cu domnul prim-ministru Marcel Ciolacu şi echipa de experţi din minister pentru analiza simulările pachetului care trebuie să genereze efecte care să se resimtă de anul acesta şi să continue şi după 2014. Concluzia a fost că deficitul bugetar reprezintă o ameninţare serioasă pentru viitorul nostru şi este momentul să acţionăm ferm şi să aducem echilibrul bugetar pe linia corectă. Tocmai de aceea pachetul de măsuri trebuie să ne aducă încă din 2023 o economie la buget de aproximativ 12 miliarde de lei”, a afirmat ministrul Boloş, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4702 secunde