Marcel Ciolacu: "Mă aștept ca și partenerii noștri să voteze moțiunea"

252
Marcel Ciolacu:

Articole de la același autor

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că se așteaptă ca și partenerii social-democraților să voteze moțiunea de cenzură și că declarațiile privind anumite blaturi nu țin loc de vot.

"Parlamentarii PSD vor vota moțiunea de cenzură! Guvernul Orban trebuie să plece, a produs deja mult prea mult rău. Mă aștept ca și partenerii noștri să fie serioși și parlamentarii lor să voteze pentru demiterea acestui guvern. Declarațiile privind blaturi sau înțelegeri oculte sunt neserioase și nu țin loc de vot", a scris Ciolacu duminică într-o postare pe Facebook.

Mesajul lui Ciolacu vine după ce liderul Pro România, Victor Ponta, a susținut că rezultatul moțiunii de cenzură ce urmează să fie votată astăzi a fost negociat deja și chiar dacă formațiunea pe care o conduce va vota în favoarea acesteia, premierul Ludovic Orban și "gașca" vor rămâne în funcții.

"Din păcate, în Ilfov, în mod special, pentru că e județul cel mai mic, dar cu siguranță este județul cel mai bogat, interesele sunt enorme din punct de vedere financiar și blaturile sunt foarte mari. Aici nu există PNL sau PSD, hai să fim serioși, aici există Hubert cu Petrache, aici există Pandele, nu există PNL sau PSD, aici e un blat. Din păcate, ca să vă dau o veste proastă, blatul se duce mai departe, până la Parlament. Vă dați seama că deja s-a negociat rezultatul moțiunii de mâine și chiar dacă noi toți cei de la Pro România o să votăm pentru moțiune, deja cred că s-a și scris, s-au numărat și voturile. Nu se întâmplă nimic mâine, rămânem cu Orban și gașca foarte bine finanțată de altfel din Ilfov", a declarat ieri Victor Ponta. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3849 secunde