Marcel Ciolacu: „Ne exprimăm solidaritatea faţă de poporul Japoniei, în aceste momente dificile”

136
Marcel Ciolacu: „Ne exprimăm solidaritatea faţă de poporul Japoniei, în aceste momente dificile” - ciolacu-japonia-1704295443.jpeg

Articole de la același autor

Premierul Marcel Ciolacu a transmis omologului său de la Tokyo, Fumio Kishida, un mesaj de condoleanţe pentru familiile care i-au pierdut pe cei dragi în urma cutremurului care a lovit, luni, Japonia.

„Din partea Guvernului României, vă transmit cele mai profunde condoleanţe pentru familiile care i-au pierdut pe cei dragi în urma cutremurului devastator şi speranţa pentru o recuperare cât mai grabnică a celor răniţi. Ne exprimăm solidaritatea noastră cu poporul Japoniei în aceste momente dificile”, a afirmat şeful Guvernului, în mesajul postat pe pagina sa de X (fost Twitter).

Cutremurul cu magnitudinea de 7,6 care a lovit luni centrul Japoniei a omorât 48 de persoane, conform unui bilanţ provizoriu al autorităţilor locale. Japonia se află de marţi într-o cursă contra cronometru în încercarea de a găsi supravieţuitori în urma cutremurului care a devastat Peninsula Noto.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5961 secunde