Marcel Ciolacu: „PSD nu votează guvernul Ciucă”

344
Marcel Ciolacu: „PSD nu votează guvernul Ciucă” - ciolacuciuca-1635694371.jpg

Articole de la același autor

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, anunță că PSD nu votează guvernul Ciucă după ce acesta a venit cu un program de guvernare care taie, în continuare, fără milă, din veniturile românilor.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune că PSD nu poate vota un guvern minoritar PNL-UDMR.

Fără sprijinul PSD, dar nici al foștilor parteneri de la USR, guvernul PNL are șanse minime să treacă de votul Parlamentului săptămâna viitoare.

Sâmbătă, Nicolae Ciucă și Florin Cîțu au depus lista miniștrilor și programul de guvernare la Parlament. Ciucă a spus, sâmbătă că „nu putem să fim nerealiști și să nu luăm în seamă calculul matematic”, dar că votarea guvernului său „este soluția prin care se câștigă timp pentru negocieri”.

„PSD nu poate vota un guvern minoritar PNL-UDMR cu un program de guvernare care taie în continuare, fără milă, din veniturile românilor!

Nu există niciuna dintre cele 10 măsuri urgente pe care i le-am transmis premierului desemnat. Nu mai măresc deloc salariul minim, nici măcar cu acel 8% promis de Cîțu după ce s-a văzut cu sindicatele și patronatele. Nu mai cresc deloc alocațiile copiilor, nici măcar cu unica tranșă de 20% pe care Vîlceanu o anunța acum câteva zile pentru ianuarie 2022. Nu mai majorează deloc pensiile, nici măcar cu infimul 6% pe care-l anunța cu mândrie Turcan”, a transmis printre altele pe pagina sa oficială de Facebook, Marcel Ciolacu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6488 secunde