Premierul desemnat Nicolae Ciucă, întâlnire cu Alexandru Rafila şi Adrian Streinu-Cercel

331
Premierul desemnat Nicolae Ciucă, întâlnire cu Alexandru Rafila şi Adrian Streinu-Cercel - ciucacrizasanitara2-1635694481.jpg

Articole de la același autor

Nicolae Ciucă i-a invitat, sâmbătă, pe parlamentarii PSD Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel, în calitate de experți, pentru a discuta găsirea unor soluții la criza sanitară cu care se confruntă România în acest moment, transmite biroul de presă al PSD. Conform acestuia, la întâlnire au participat și ministrul interimar al sănătății, șeful DSU și coordonatorul campaniei de vaccinare.

Conform PSD, la întâlnirea dintre membrii guvernului PNL-UDMR și parlamentarii PSD s-au discutat măsuri pentru îmbunătățirea accesului pacienților infectați cu coronavirus la servicii ambulatorii și la medicație antivirală, dar și posibilitatea acordării unui certificat verde temporar persoanelor care se vaccinează cu prima doză de ser anti-Covid.

Specialiștii în sănătate, Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel, au participat sâmbătă, 30 octombrie 2021, în calitate de experți, la o întâlnire tehnică privind găsirea unor soluții imediate la criza sanitară, care a avut loc la sediul Guvernului.

Invitația a fost făcută de ministrul interimar al Apărării, Nicolae Ciucă. La discuții au mai participat ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, și coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță.

În cadrul întâlnirii au fost enunțate mai multe măsuri posibile de implementat pe termen scurt pentru îmbunătățirea accesului pacienților COVID-19 la servicii ambulatorii și medicație antivirală.

De asemenea, a fost subliniată necesitatea consilierii profesionale pentru medicii de familie, dar și organizarea unor structuri de coordonare a asistenței medicale spitalicești la nivel județean.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5195 secunde