Marian Neacşu a fost numit secretar general al Guvernului, cu rang de ministru

130
Marian Neacşu a fost numit secretar general al Guvernului, cu rang de ministru - neacsuguvern-1638903580.jpg

Articole de la același autor

Marian Neacşu a fost numit în funcţia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă, publicată marţi în Monitorul Oficial.

Prin aceeaşi decizie, Tiberiu Horaţiu Gorun a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar general al Guvernului, arată Agerpres.

Neacșu a ocupat din 2019 funcția de vicepreședinte al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE).

Marian Neacșu a fost condamnat definitiv de judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție la șase luni închisoare cu suspendare pentru conflict de interese, în februarie 2016, după ce și-a angajat nelegal fiica la biroul său parlamentar.

Președintele PNL Florin Cîțu a declarat, marți, înaintea unei noi ședințe a liderilor din coalița de guvernare, că a vorbit cu premierul Nicolae Ciucă să verifice legalitatea propunerilor de numiri în funcții publice, precum cea făcută de PSD în cazul lui Marian Neacșu ca secretar general al Guvernului. Cîțu a precizat că dacă premierul consideră că sunt ok din punct de vedere legal poate să le accepte.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că nu va interveni în actul de guvernare și nu va impune numiri în Guvern în calitatea sa de lider de partid. Pe de altă parte, el a spus că PSD sprijină numirea lui Marian Neacșu în funcția de secretar general al Guvernului, pentru că nu este vreun tâlhar, ci este un om serios și eficient. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4293 secunde