Mihai Tudose despre coaliţie: "Nu ne-am luat din dragoste"

233
1
Mihai Tudose despre coaliţie:
Europarlamentarul PSD Mihai Tudose consideră că actuala coaliţie de guvernare funcţionează bine şi că nu se înţelege doar pe câteva lucruri, precizând că ţara este în picioare, încă. El a afirmat că PSD şi PNL nu

s-au luat din dragoste, ci din interesul de a nu lăsa ţara în acea criză şi cu perspectiva unor alegeri anticipate. Mihai Tudose a fost întrebat cum crede că funcţionează această coaliţie de guvernare.

„Cu câteva excepţii, că nu ne înţelegem pe câteva chestii, în rest bine. Totuşi ţara e în picioare. Încă”, a afirmat Tudose.

„Nu ne-am luat din dragoste. Ne-am luat din interesul de a nu lăsa ţara în acea criză, băgată în alegeri anticipate, haos şi aşa mai departe. Dar nu poate să spună nimeni că, gata, ne-am uniformizat doctrinele, toţi vrem la fel. Noi vrem lumea să o ducă mai bine, însă nu putem fi neapărat o ţară foarte fericită cu nişte oameni foarte trişti, care să înceapă să nu aibă bani de medicamente, de plătit facturile, de mâncare. Vrem să crească pensiile, vrem să crească salariile şi se poate. Doctrina liberală zice să se descurce, piaţa se reglează, vor creşte ele singure. Nu o să crească nicio pensie singură. O să-mi spuneţi iar, sunteţi nişte comunişti, am înţeles, asta este discuţia în Parlamentul European şi la nivel de comisii, este salariul minim european. Şi ăştia sunt comunişti. Lucrurile au luat-o razna la noi cu arătatul ăsta cu degetul”, a transmis Mihai Tudose.

Comentează știrea

Gigel
19 septembrie 2022
SharPei

Măi SharPei, ai scos capul ca șarpele la drumul mare, latri verzi și uscate să te creadă populimea, că cine știe, poate în Mai 2023 ajungi iar la Palatul Victoria cum ai mai fost. Atunci n-ai reușit să ciordești cele 100 milioane Euro cum te-ai lăudat după câteva pahare de votcă. Ce ți-ai zis, în 2 ani până la alegeri cât de prost pot să fiu să nu ciordesc ce mi-am propus.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.55 secunde