Elena Udrea:

"Ministerul va continua bătălia pentru a impune un concept de dezvoltare integrată a litoralului"

1032
Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului va continua bătălia pentru a impune un concept de dezvoltare integrată a litoralului, a declarat ministrul Elena Udrea.
"Este foarte greu pentru minister, neavând nicio competență, să se lupte cu primarii din stațiunile de pe litoral, iar noi avem o adevărată bătălie cu aceste autorități publice locale, pentru a impune un anumit concept și o anumită strategie de dezvoltare a litoralului. Din păcate, nu reușim sub nicio formă să ne înțelegem cu primarii nici măcar în ceea ce privește reabilitarea construcțiilor existente și stoparea construcțiilor ilegale. Noi demolăm ziua și ei construiesc noaptea", a spus Elena Udrea.
Aceasta și-a manifestat speranța că MDRT va reuși să promoveze un concept integrat de dezvoltare a litoralului.
"Acțiunile în forță ale ministerului și faptul că avem acum un plan urbanistic al zonelor de plajă pe care o să-l aprobăm prin Hotărâre de Guvern, dar și noua lege a turismului care dă anumite competențe ministerului o să ne dea posibilitatea să promovăm un concept integrat de promovare și dezvoltare a litoralului, pentru că altfel vom avea zece modele de dezvoltare a litoralului, toate proaste", a mai afirmat Elena Udrea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 29 Aprilie 2011
Stire din Economie : Hotelieri, aveți grijă, cad stele!
Joi, 28 Aprilie 2011
Stire din Economie : Încep demolările pe litoral
Pagina a fost generata in 0.4217 secunde